Haberler

Total, "Eğitime Destek Projesi" ile Sakarya'da Fen ve Teknoloji Sınıfı Açtı

Akaryakıt sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Total Türkiye, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği “Eğitime Destek Projesi” kapsamında 2013-2014 eğitim-öğretim yılında, TOÇEV işbirliğiyle 10 okulda Fen ve Teknoloji Odası açacak.

Akaryakıt sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Total Türkiye, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği "Eğitime Destek Projesi" kapsamında 2013-2014 eğitim-öğretim yılında, TOÇEV işbirliğiyle 10 okulda Fen ve Teknoloji Odası açacak. Bolu, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Düzce'de açılacak Fen Teknoloji Odalarının ilkini Bolu'da açan Total Fen ve Teknoloji Sınıfı açılışlarının ikincisini, bin 80 öğrencisi bulunan Sakarya Şehit Ahmet Akyol Ortaokulunda gerçekleştirdi.

Sosyal Sorumluluk bilinciyle hareket eden Total Oil Türkiye eğitime destek vermeye devam ediyor. Total Oil Türkiye bugüne kadar dördü TOÇEV ile birlikte Antalya, Kahramanmaraş, Adana ve Sakarya'da toplam dokuz okulu yeniledi. Bu yıl ise ihtiyacı olan okullara TOÇEV ile birlikte Fen Teknoloji Odası yapmaya karar veren Total Oil Türkiye, 10 okula bu odaları armağan edip eğitime önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor.

Bolu Doğancı, Ayşe-Yılmaz Becikoğlu Ortaokulu'nda 23 Aralık 2013'te gerçekleştirdiği ilk açılışın ardından sonra bugün de Sakarya Şehit Ahmet Akyol Ortaokulu'nda gerçekleştirdi. Bin 80 öğrencinin bulunduğu ortaokulda; teknolojik imkanlarla Total Gönüllü Takımı'nın katılımı ile hazırlanan Fen ve Teknoloji Odası'nda, öğrenciler en yeni deneyleri yapma, fen ve teknoloji konusunda eğitimlerini pekiştirme imkanı bulacaklar. Gerekli teçhizatlardan odanın kullanım alanlarının yenilenmesine kadar bütünüyle yeniden hazırlanan odalar daha aydınlık bir Türkiye için önemli bir adım olarak göze çarpıyor.

Adapazarı Valisi Mustafa Büyük, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Total Oil Türkiye IK ve İdari İşler Direktörü Ayşe Ürgen, Toçev Genel Müdür Yardımcısı Dilek Ültanır, Toçev ve Total yöneticilerinin katıldığı açılışta Total Oil Türkiye IK ve İdari İşler Direktörü Ayşe Ürgen gerçekleştirdikleri eğitime destek projesi hakkında; "Total olarak eğitim alanında birçok proje yürütüyoruz. Bir yandan 'Sokakta İlk Adımlar' projesi ile çocuklarımıza trafik eğitimi verirken diğer yandan ise 'Total Eğitime Destek' projesi ile birçok okulumuzun eksiklerini gideriyoruz. 2007'den bu yana projemiz kapsamında toplam 9 ilde okul yeniledik. Total Eğitime Destek projemizin 2013 yılındaki bu önemli durağında, şirket olarak inovasyona verdiğimiz öneme paralel olarak, Bolu Doğancı Ayşe Yılmaz Becikoğlu Orta Okulu'nda Fen ve Teknoloji sınıfı kurmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyor destekleri için teşekkür ediyorum. Total olarak önümüzdeki yıllarda da eğitime destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Toçev Genel Müdürü Bade Takazoğlu ise, "Total Eğitime Destek Projesi'nin önemine dikkat çekerek, "Total Oil Türkiye gibi önemli bir firmanın eğitime böylesine değerli bir katkı sağlaması bizleri çok mutlu ediyor. Unutmamak gerekir ki çocuklarımızın geleceği hepimizin geleceği. Onların daha iyi şartlarda eğitim görmesi, bilgilerini daha sağlıklı ortamda artırmaları çok önemli. Umarız bu çalışmalar artarak devam eder" diye konuştu.

TOTAL Bolu Doğancı, Ayşe-Yılmaz Becikoğlu Ortaokulu ve Sakarya Adapazarı Şehit Ahmet Akyol Ortaokulu'ndan sonra 27 Aralık 2013'te Kocaeli Kandıra İlçesi'nde Kocakaymaz Yunus Emre Ortaokulu'nda fen ve teknoloji sınıfları açacak. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Türkiye Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title