Haberler

Tosya Huzurevi Açılmayı Bekliyor

Kastamonu'nun Tosya ilçesine yapımı tamamlanan Huzurevi son konrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor.

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş iç tefrişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş inşaat çalışmalarının hemen ardından Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin iç donanımının tamamlandığını ve açılması için gün saydığını ifade etti. Kuaför, terzi, diyetisyen, doktor, hemşire, fizyo terapist ve psikoloğun görev yapacağı huzurevinde aynı zamanda 4 güvenlik görevlisi, 8 temizlik görevlisi ve 16 hasta bakım elemanı bulunacak. İş uğraş atölyesinden hobi bahçesine, okuma salonundan özel dinlenme odalarına varana kadar tüm detayların düşünüldüğü Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 44'ü rehabilitasyon olmak üzere 82 kişi kapasiteli.

Başkan Yardımcısı Ateş Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Rafiye Uzbilgin ile yaptığı incelemeler sırasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na, hayır sahipleri İsmail Nalbantoğlu, Abdullah Oruçoğlu ve Halil Özdikmenli başta olmak üzere, Tosya Kaymakamlığı, Tosya Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü yetkililerine, siyasiler ve ilçe halkına göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title