Haberler

Tosya Gençlik Spor Transferde Taşköprüspor'un Kaptanını Transfer Etti

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde 2. Amatör Ligde mücadele edecek olan Tosya Gençlik spor transfer çalışmalarına hız verdi.

Transfer süresinin bitimine sayılı günler kalmasıyla, transfer görüşmeleri ve anlaşmalarda hız kazandı. Tosya Gençlik Spor Transfer Komitesi, takımın 2. Amatör Lig'de ve 1. Amatör Lig'de takımın iskeletini oluşturacak olan yeni futbolcular ile görüşmelerini büyük ölçüde tamamladı ve imzaları attırdı. Önceki hafta transferde Ahmet Kaymak, Sinan Kaymak, Semih Berkan Zan ve Fatih Natur'la anlaşan yönetim son olarak Taşköprü Spor 'un başarılı kaptanı Feyyaz Metin Gültekin ile anlaşmaya vardı.

Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada "Tosya Gençlik spor ile anlaşmaktan ve bu kulübe hizmet edeceğimden dolayı çok mutluyum. Takımda ligden tanıdığım arkadaşlarım var, uyum sorunu yaşamayacağım" dedi.

Tosya Gençlik spor takım sorumlusu Ahmet Orhan Sarı transferle ilgili yaptığı açıklamada "Geçen hafta imza atan 4 transfer oyuncumuzla birlikte bu hafta Taşköprü Spor'un başarılı kaptanı Feyyaz Metin Gültekin ile anlaştık. Takımımızın ihtiyaç duyduğu yerlere transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Güçlü bir kadro ile 2.Amatör ligde Şampiyon olmayı hedefliyor ve çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Kaymak Kastamonu Taşköprü Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title