Haberler

Tosya'da Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Tosya Tiyatro Kulübü Uçurtma Şenliğine katıldı.

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde Tosya Tiyatro Kulübü Uçurtma Şenliğine katıldı.

Akbük Köyü'nde düzenlenen Uçurtma Şenliği'ne Tosya Tiyatro Kulübü de ekip olarak destek verdi. Oyuncuların toplu olarak katıldığı şenlikte köyde ikamet eden çocuklara uçurtmaları Banka Müdürü Elif Katırcıoğlu dağıttı.

Uçurtmalarını alan çocuklar sevinçle köy meydanında uçurtma uçurmaya başladı. Çocukların sevinçlerine ortak olan Tosya Tiyatro Kulübü oyuncuları onlarla birlikte uçurtma uçurarak Denizbank'ın Uçurtma Şenliği etkinliğine destek verdi.

Gökyüzünde süzülen uçurtmalar köylülerin ilgisini çekerken çocukların sevinci görülmeye değerdi. Uçurtma Şenliğinin sona ermesiyle neşeli bir gün yaşayan çocuklar kendileriyle birlikte uçurtma uçuran Tosya Tiyatro Kulübü oyuncularına teşekkür etti.

Köylerinde ilk defa böyle bir şenliğin düzenlendiğini belirten çocuklar; "Köyümüzde zaman zaman şenlikler düzenleniyor. Çocuklara yönelik düzenlenen şenlik ilk oluyor. Çok eğlendik, bu şenliği düzenleyenlere çok teşekkür ediyoruz. Tosya Tiyatro Kulübü oyuncularına çok teşekkür ediyoruz. Uçurtma Şenliğinde bizim yanımızda oldular, bizimle birlikte uçurtma uçurdular. İlk defa köyümüzde düzenlenen böyle bir şenlikte eğlendik" şeklinde duygularını dile getirdi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Akbük Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title