Haberler

Kastamonu'nda Yola Ayı Çıktı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Tosya ilçesi D-100 Karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir otomobil yavru ayıya çarptı. Kaza yerine gelen vatandaşlar bir zamanlar Kastamonu'nun girişinde yer aldığı rivayet edilen 'Taş düşebilir, ayı çıkabilir' deyimini bu akşam meydana gelen bu trafik kazası ile birlikte rivayetin gerçekleştiğini söyledi.

AYI ÖLDÜ

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 21.10 sıralarında Ilgaz- Tosya karayolu Suluca Köyü mevkinde meydana geldi. İstanbul istikametinden Sinop'a cenaze için gitmekte olan Engin Türk yönetimindeki 34 BP 7507 plakalı otomobil, iddiaya göre aniden yola çıkan ayıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil, bariyerlere vurarak durdu. Aracın ön sağ çamurluk ve kaputu parçalanırken, ayı telef oldu.Otomobil şoförü ve araçta bulanan 3 yolcu ise yara almadan kazayı atlattı. Hasar gören otomobil çekici ile yoldan kaldırılırken, telef olan ayı yol kenarında bırakıldı.

"AYI ANİDEN ÇIKTI, AZ DAHA OTOBÜSÜN ALTINA KALACAKTIM"

Otomobil Sürücüsü Engin Türk olay yerine gelen polislere olayı anlatırken kazanın şokunu ve şaşkınlığını yaşadı. Sürücü ayının yola birden çıktığını ve bir anda ne yapacağını şaşırdığını söyleyerek '' Arkamdan otobüs geliyor idi birden ayı yola çıkınca istemeden ayıya çarptım az daha otobüsün altında kalacaktık' 'dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engin Türk Kastamonu Tosya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title