Haberler

Tosya'da Polis Teşkilatının 170.kuruluş Etkinlikleri Kutlandı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Polis Teşkilatının 170.nci Kuruluşu Etkinliklerle Kutlandı

10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 170.nci kuruluş yıldönümü törenlerle kutlandı.Kutlamalar dün Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç tarafından çelenk sunumunun yapılmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören sona erdi.

Kutlama etkinliklerine Kaymakam Yusuf Cıbır, Garnizon Komutanı Per. Yzb. Mesut Kahraman, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç, İlçe Müftüsü Basri Bektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, okul müdürleri, polis memurları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç yaptı. Kıraç konuşmasında;"Bugün, sizlerle Türk Polis Teşkilatımızın, kuruluşunun 170. yıldönümünü kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumu belirterek, şahsım ve ilçe teşkilatım adına hepinize hoş geldiniz diyor en içten saygılarımı sunuyorum.Türk Polis Teşkilatı, 170 yıldır toplumumuzun huzur ve güvenliğini, emniyet ve asayişini, gururla korumuş ve bundan sonrada korumaya devam edecektir. Değerli Tosyalılar,İlçemizde yaşanan huzur ve güven ortamı polisimizin üstün hizmet anlayışına dayalı görev azmi, zaman ve mesai tanımayan görev bilinci ile kamu kurum ve kuruluşlarla olan ilişkilerimizin en üst seviyede olması ve siz saygıdeğer Tosyalıların büyük destek ve sevgileriyle sağlanmıştır. Aynı destek ve işbirliğinin bundan sonrada devam edeceğine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun birlik ve beraberliği, yurdumuzun bölünmez bütünlüğü, toplumsal huzur ve barışın korunması için canlarını feda etmiş şehitlerimizi minnet ve şükranla anar, kahraman gazilerimiz ile fedakar görev malulü ve şerefle emekli olmuş mensuplarımıza sağlık ve esenlikler dilerim" dedi.

Resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Yusuf Cıbır tarafından verildi.

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından katılımcılara kokteyl verildi. İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç'ın tebrikleri kabul etmesiyle 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri ve Türk Polis Teşkilatının 170.nci yaş kutlamaları sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Kastamonu Tosya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title