Haberler

Tosya'da Bilgi Şenliği Başladı

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde 5 gün sürecek olan ve ortaokullar arasında yapılan bilgi şenliği başladı.

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde 5 gün sürecek olan ve ortaokullar arasında yapılan bilgi şenliği başladı.

Bilgi Şenliği Mehmet Erkaragülle Kapalı Spor Salonu'nda dün 8.nci sınıflar arasında yapılan bilgi yarışması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan şenliğe Kaymakam Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, İlçe Müftüsü Mehmet Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Koç ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışmaya ilçemizde eğitim veren ortaokulların 8.nci sınıfları katıldı. Toplam 30 grubun katıldığı yarışmada gruplar 3 öğrenciden oluştu. Öğrencilere toplam 20 soru soruldu. Yarışma arasında verilen molalarda öğrencileri dinlendirmek için şarkılar söylendi.

Yarışmaya katılan her öğrenciye katılım belgesi ve gruba da plaket verildi. Dereceye giren gruplara da başarı belgesi verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Türköz Kastamonu Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title