Haberler

Tosya D-100 Karayolu Bayrama Yetişiyor

Tosya ilçesinde, 40 derece sıcağın altında D-100 Karayolu’nda hummalı bir çalışma devam ediyor.

Tosya ilçesinde, 40 derece sıcağın altında D-100 Karayolu'nda hummalı bir çalışma devam ediyor. Müteahhit firma, karayolunda çalışmalara 24 saat aralıksız devam ediyor.

2014 Valiler Kararnamesi ile Kastamonu'ya atanan Vali Şehmus Günaydın, 15 Haziran 2014 günü Tosya'yı ziyaret edip D-100 Karayolu'nun bölünmüş yol yapımı çalışmaları devam eden kısmında incelemelerde bulundu. Vali Şehmus Günaydın'a, yüklenici firma yetkilileri yolun Temmuz ayı sonuna bitirileceği sözünü verdi. Yol yapım çalışmalarına hız veren yüklenici firma yolun bitirilmesi için 24 saat aralıksız çalışıyor. İşçiler hava sıcaklığının 40 dereceyi gördüğü Ramazan günlerinde yolun Ramazan bayramına yetişmesi için emek sarf ediyor. Geçen yıl bayram arefesinde yaşanan yoğun bayram trafiğinin sürücülere zor anlar yaşattığını hatırlatan firma yetkilileri, bu Ramazan Bayramı'nda D-100 Karayolu'nda seyahat eden sürücülerin Tosya'dan geçerken sıkıntı yaşamamaları için yolu bayrama yetiştirmeye çalışıyor.

Firma yetkilileri, yolu bitirmeye çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: "Önümüz bayram yol kalabalık oluyor. Burada yapım çalışmaları nedeniyle yol tek şeride düşüyor. Bölünmüş yol bir anda çift yönlü olunca sürücüler sıkıntı yaşıyor. Biz firma olarak bayramda D-100 Karayolu'nun Tosya bölümünü kullanacak olan sürücülerin rahat ve keyifli yolculuk yapmaları için 24 saat çalışıyoruz. Asfaltı döküyoruz, 3 kilometre mesafemiz kaldı. İnşallah bayrama yetiştireceğiz. Amacımız, bu güzergahı kullananların ailelerine ve sevdiklerine rahat bir şekilde kavuşmalarıdır."

Gece gündüz soğuk sıcak demeden yoğun çaba gösteren yüklenici firma yol yapım çalışmalarını Ramazan Bayramına bitirerek bölünmüş yol olarak sürücülerin hizmetine açılacak. Müteahhit firma yol yapım çalışmasını Temmuz sonuna bitirerek Vali Şehmus Günaydın'a verdiği sözünü de tutmuş olacak. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Tosya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

DOBRA-37:

İNŞALLAH YETİŞİRDE BU İKİ DÖRTYOL KAVŞAĞI NE ZAMAN BİTECEK. ÇOK CANLAR YANINCAMI BİTECEK. BUNLARDAN Bİ HABER VARMI SEÇİMDE GÖSTERDİLER BİR YALAN BELGE HALA TOSYALI YALAN YALIN DUR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title