Haberler

Tosya Basınından Jandarmaya Ziyaret

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Jandarma Teşkilatının 177. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Tosya görev yapan Ulusal ve Yerel Basın mensupları İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Jandarma Teşkilatının 177. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Tosya görev yapan Ulusal ve Yerel Basın mensupları İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatının 177.nci kuruluş yıldönümü nedeniyle İHA Tosya Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu ve Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal ve Muhabiri Ahmet Çataloğlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sefer Sezer'i makamında ziyaret etti.

Gece gündüz demeden 24 saat görevi başında olan Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlayan Tosya Basını adına açıklama yapan İHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu, "Ülkemizin güvenliği noktasında en zor görevi ifa eden ve ilçemizde başarı ile bu vazifeyi yerine getiren Jandarma Teşkilatı ile Tosya İlçe Jandarma komutanlığına basın mensupları olarak başarılar diliyoruz" dedi

Tosya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sefer Sezer ise "İlçemizde görev yapan değerli basın mensubu arkadaşlarımızın bizleri hatırlaması ve bu kuruluş yıl dönümünde bizleri çiçekleri ile ziyarete gelmesi çok memnun etti. Teşkilatım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ünsal Kastamonu Tosya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title