Haberler

Tossfed Asbaşkanı Koç'tan Hadi'ye Ziyaret

Adana Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) Asbaşkan Aydın Koç ile Adana İl Temsilcisi Mustafa Baş'ı makamında kabul etti.

Adana Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) Asbaşkan Aydın Koç ile Adana İl Temsilcisi Mustafa Baş'ı makamında kabul etti.

TOSSFED Asbaşkanı Koç, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 2-4 Mayıs tarihleri arasında Adana'da Yüreğir Serinevler Atletizm Tesisleri'nde gerçekleştirilen Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve deneyimli spor adamı Fazlı Bayram Hadi'nin özel sporculara ve yöneticilerine gösterdiği ilgi, desteği unutamayacaklarını söyledi.

İl Spor Müdürlüğü ile organik bağları bulunduğuna dikkati çeken Koç şöyle devam etti:

"Adana Atletizm sporuna önemli katkısı bulunan Fazlı Bayram Hadi'nin hizmetlerini asla inkar edemeyiz. Yaptığımız müsabakaları sorunsuz tamamlanıyorsa bunu İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye borçluyuz. Tesis, ulaşım ve diğer konularda tüm taleplerimizi karşılayan il müdürümüzden çok memnun ve mutluyuz. Dileğimiz bu ilişkilerin ve birlikteliğimiz daha da gelişerek sürmesidir. Bundan böyle önemli ulusal ve uluslar arası organizasyonların Adana'da yapılması için girişimlerde bulunacağım."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, ziyaretten duyduğu memnuniyete değinerek, tüm spor dalarının anası atletizm olduğunu söyledi.

Adana defalarca ulusal ve uluslararası sportif organizasyonlara başarıyla ev sahipliği yapılmasından ekip ruhunun önemine dikkati çeken Hadi, ziyaret sırasında şunları kaydetti:

"Makamlar geçici, hizmetler kalıcıdır. Otuz yıldır Türkiye'nin değişik illerinde görev yaptım. Adana'nın benim üzerimde ayrı bir yeri var. Tesis bakımda hiç bir eksikliğimiz yok. Tüm tesislerimiz uluslararası ölçüde olması ülke sporun gelişmesinde lokomotif görevi yapıyor. Adana'da sekiz yıllık hizmet süresince ekip çalışmasıyla kalıcı eserler kazandırdık."

Konuşmaların ardından, TOSSFED Asbaşkan Aydın Koç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye desteklerinden dolayı plaket verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Bayram Hadi Aydın Koç Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title