Haberler

Toss'laştı; Yeni Bir Gençlik Markası Doğdu

Güncelleme:

Birçoğunuzun anneanne ve dedelerimizin trikocusu olarak bildiği, hatta Cumhuriyet'in kurulmasına şahitlik eden ilk konfeksiyon markası Karaca'nın geyikleri doğurdu! 100 yıllık efsanenin geyiklerinin Toss'laşmasından yeni bir marka dünyaya geldi.

Sadece 40 yaş ve üstüne hitap eden marka imajından uzaklaşarak kadınları giydiren Karaca, yeni markası Toss ile gençlere yöneldi. Çift Geyik Karaca, geyiklerin toslaşmasından esinlenerek yaratılan yeni gençlik markası Toss'la onsekizlik delikanlılara hitap ediyor. Türkiye'de moda ve renkler konusunda 35 yaş üstünün geleneksel tavrını da kırmayı hedefleyen Çift Geyik Karaca, Toss'la yeni bir marka yaratmanın ötesinde sokakta radikal bir değişim başlatmayı planlıyor.

GENÇ GEYİKLER İTALYAN AİLEYE EMANET

Logosunda toslaşan iki genç geyiğin sembolize edildiği Toss markası İtalyan Bonacchi ailesine teslim edildi. Versace, Donna Karan, Calvin Clein gibi dünya markalarına kreasyon hazırlayan İtalyan modacı Alfio Bonacchi, eşi Anna Romiti ve oğlu Andrea Bonacchi Toss için çalışıyor. İstanbul'a sürekli gelip giden Bonacchi ailesi, 2 yıl süren bir Ar-Ge ile ortaya çıkan Toss markasıyla Çift Geyik Karaca'yı gençleştiriyor.

TOSS'UN İLK MAĞAZASI ADAPAZARI'NDA AÇILDI

Çift Geyik Karaca Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güneş, yaptığı açıklamada, Toss'un genç, modern ve güçlü erkeğin yeni markası olacağını belirterek, Türkiye'deki gençleri klasik renklerin dışına çıkartacaklarını söyledi. "Gençler Avrupalı'dan daha Avrupalı giyinecek" diyen Güneş, mağazalaşma sürecinde öğrenci şehirlerine öncelik vereceklerini açıkladı. Güneş'in verdiği bilgiye göre, daha şimdiden 72 adet Çift Geyik Karaca mağazalarında satış noktası oluşturulan Toss için 2013 yılında Türkiye genelinde 10 mağaza açılması planlanıyor. 2012 yılının ilk Toss mağazası ise Adapazarı'nda açıldı.

1917'DE ÇORAP ATÖLYESİNDE DOĞDU

Çift Geyik Karaca, 1917 yılında Bandırma'da çorap atölyesi olarak doğdu. 1949 yılında "Karaca Örme Sanayi" olarak İstanbul'da üretime başladı ve üst gelir grubunun triko markası haline geldi. 1961 yılında yurt dışına ihraç edilen ilk Türk tekstil markası olarak adını ekonomi tarihine yazdırdı.

Daha önce takım elbise, ayakkabı ve gömlek gibi erkek koleksiyonuna sahip olan Çift Geyik karaca, 2011'in Mart ayında kadın giyim segmentinde ürünler üretmeye başladı. 2013 yılından itibaren kadın koleksiyonuna çanta ve ayakkabıyı ekleme kararı alan Çift Geyik Karaca, Toss markasıyla gençlere yöneldi. Çift Geyik Karaca, yıllık Milyonu aşan üretim kapasitesi, ürünlerinde kullandığı %100 yün İtalyan ipliğiyle moda tutkunlarına klasik ve yenilikçi tarzı bir arada sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Güneş Adapazarı İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title