Haberler

Toshıba Üç Yeni Ürünün Tanıtımını Bursa'da Yaptı

BURSA (İHA) – Toshiba, Türkiye ve Ortadoğu ülkelerinde piyasaya sunulacak üç yeni ürünün tanıtımı Bursa'da yaptı.

BURSA (İHA) – Toshiba, Türkiye ve Ortadoğu ülkelerinde piyasaya sunulacak üç yeni ürünün tanıtımı Bursa'da yaptı.

Japon teknoloji devi Toshiba, çevre dostu olarak tanımladığı teknoloji harikası üç yeni ürününü Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. Firma, iki farklı modelde ürettiği ve birçok özelliği üzerinde barındıran MFP (Multi Fonksiyonel Printer) ile dijital dokunmatik ekranın(T-Screen) tanıtımını Bursa'da gerçekleştirdi. Bayileri yeni ürünlerle ilgili bilgilendirdiklerini ve cihazların dağıtımına başladıklarını kaydeden Pinhas, ürünlerin Eylül ayından itibaren piyasaya sürüleceğini söyledi. Teknolojik özelliklerle donatılmış ve çevre dostu olan ürünlerle ilgili ciddi bir talep beklentisi içinde olduklarına değinen Doğan Pinhas, cihazların müşterilere birçok işi yapabilme seçeneği sunduğunu kaydetti.

SİL SİL KULLAN

Toshiba Güney Marmara Bayisi Bilal Kasap, tanıtımı yapılan yeni ürünlerden silinebilir toner teknolojisine sahip fotokopi makinesinin bir kağıdı en az 5 defa kullanma imkanı verdiğini ve Bu ürünün dünyada ilk kez Toshiba tarafından üretildiğini kaydetti. Kasap, EKO-MFP (e-studio 306L) adıyla Eylül ayında Türkiye pazarına girecek ürünün tam bir teknoloji harikası olduğunu belirtti. Ürünün ayrıca Japonya'da çevre ödülü almış bir cihaz olduğunu anlatan Vebmak firması sahibi Bilal Kasap, şöyle devam etti:

"Cihaz, LOOPS silinebilir toner teknolojisiyle kağıt kullanımını yüzde 80 oranında düşürüyor. E-STUDİO 306 LP ve silici cihazı RD30'un çalışma sisteminde, Eko-MFP'nin mavi toneri ile basılan kağıt, RD30'da silinip tekrar kullanılabilir hale geliyor. Bu işlem sayesinde bir kağıdı 5 defa kullanmak mümkün oluyor. İstenirse RD30 silinen dokümanları otomatik arşivleyerek, veri kaybını da önleyebiliyor. Otomatik olarak RD30, tekrar kullanılabilir kağıtları üst çekmecesinde toplarken, tekrar kullanımı mümkün olmayan kağıtları alt çekmecesinde biriktiriyor."

DİJİTAL DOKUNMATİK EKRAN

Toshiba'nın doküman yönetimi sektöründe getirdiği yeniliklerden biri de çok amaçlı kullanım için tasarlanan dokunmatik ekranı 65 ve 70 inç'lik seçenekleriyle pazara sunuluyor. Basit anlatımıyla T-Screen, (Toshiba-ekran) interaktif, akıllı, LED ve dokunmatik ekrandır. İçinde dahili PC bulunan ve özel Toshiba yazılımı ile gelen ürüne opsiyonel olarak stand ve kablosuz sistem entegre edilebiliyor. Ekranı ikiye bölmek mümkün. Ekran üzerinde sunum yaparken bile üzerine notlar alınıp resim yapıştırılabiliyor. Ekran video konferans aracı olarak kullanılabilir ve ekran üzerinde bulunan notları wi-fi içinde bulunan herkesle paylaşmak mümkün. Bu işleme İos ve Android işletim sistemine sahip telefonları da dahil edilebilir. Ekran bilgileri Toshiba fotokopi cihazınıza gönderilebiliyor.

BİRÇOK SEKKÖRDE KULLANILABİLİYOR

T-Scren birçok sektörde kullanılabilir. Sağlık sektöründe uzaktan tanı koyma, hukuki işlemlerde kanıt sunma, eğitim sektöründe daha iyi bir imaj kalitesiyle çalışma veya tamamen dijital reklam panosu olarak kullanılabilen dokunmatik ekran, HD (yüksek çözünürlük) kalitesiyle kullanıcıya hem daha iyi bir imaj imkanı sunarken düşük kullanım maliyetiyle de toplam sahip olma maliyetini azaltıyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Toshiba Eylül Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title