Haberler

Toshiba Çip Bölümünü Satıyor

Güncelleme:

Bilanço makyajlama skandalı dolayısıyla zor günler geçirmekte olan Japon Toshiba firmasının, "semi conductor" çip operasyonlarının önemli bir kısmını satmaya karar verdi.

Toshiba'nın çip operasyonlarını satarak flash-bellek işine daha fazla konsantre olmayı planladığı öğrenilirken, satılması düşünülen bölümlerin, otomobiller de dahil geniş bir kullanım alanı olan büyük ölçekli entegre akımlar bölümünü de kapsayacağı öngörülüyor.

SÜREÇ BAŞLADI

Satılması planlanan çip operasyonlarının bir kısmı için ihale süreçlerinin başlatıldığı ve alıcının Mart sonunda belli olacağı sanılırken, devlet mülkiyetinde olan Japonya Kalkınma Bankası'nın söz konusu bölümleri satın almaya oldukça istekli olduğubelirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Toshiba Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Yuh:

Bu kadar iğrenç bi firma olamaz.adamlar arızalı ürün satıyor sonrasinda da kesinlikle arkasında durmuyor.soluğu tüketici mahkemesinde aliyoruz.

10
18
yanıtYanıtla
...........:

senin problemin ürünü aldığın yerle ilgili , adamlar japonyanın milyar dolarlık çip üreticisi senin 5liraya aldığın ürünü mü takip edecek ne cahil insansınız siz be

yanıt37
yanıt10
gamze:

Yobazlar ne anlar tehnolojiden ancak cami, turbe ve yalan, dolanla cukkalri cebe indirmekten anlarlar

7
19
yanıtYanıtla
tarık:

hakaret etme yobaz geirci sensin bu yalan düşüncelerinle

yanıt0
yanıt1
DOĞU BATI:

Türkiye Cumhuriyeti Devletine bağlı bir kuruluş en yükset fiyatla bu birimi satın almalıdır.

16
1
yanıtYanıtla
He?:

Isleticek beyin yok, alsalar ne yapicaklar?

yanıt10
yanıt10
DOĞU BATI:

HE?: O kadar da aşağılama benim ülkemin güzel insanlarını. Bu üretimi geç kalınmış teknoloji bir kere Türkiye gelsin hele. . Sonrası Allah (c. c) Kerim.

yanıt6
yanıt2
HE ?:

Dogubati, ulken daha araba uretememis, cip uretecek ? 80 milyon nufusun 13 milyonu dagda cocuk oldureni destekliyo, 10 milyonu haritayi onune koysan turkiyeyi gosteremez ama facebookta bolbol bmw li, gunes gozkuklu, nutellali selfiesi vardir. 10 milyonu yobaz seriatci, kadinin evden bile cikmasini haram goren tarikatci. Allah 1400 yildir kerim olamadi. Sizden de bir cacik olmaz.

yanıt7
yanıt8
CHPKİRLİLİĞİ:

tamam abd ürünleri çok güzel ama ürün seçerken Müslüman alternatii olmadığı için bize daha az zararı dokunanları seçerim. Japon ürünleri hem sağlam hem geçmişten bugüne büyük problemlerimiz olmayan bir ülke duyarlı vatandaşlar bunu göz önünde bulundurararak seçim yapsın.

10
2
yanıtYanıtla
Türk Koreli:

Korelileri tek geçerim

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title