Haberler

Torununu Yanlışlıkla Vurarak Öldüren Dede Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

İstanbul'da torununu, av tüfeği ile oynarken yanlışlıkla vurarak öldüren dede, mahkemece serbest bırakıldı.

Bahçelievler'de av tüfeği ile oynarken 4.5 yaşındaki torununu başından vurarak öldüren M.D. (52) çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRMÜŞTÜ

Bahçelievler'de dün meydana gelen olayda M.D.(52) av tüfeği ile oynarken 4.5 yaşındaki torunu Baran Abdi K.'yı başından vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan dede M.D. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından M.D. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından dede M.D., tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Mahkeme M.D.'nin adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmasına karar verdi. M.D.'nin savcılık ve mahkemede verdiği ifadesinde çok üzgün olduğunu, tüfeğin kazayla patladığını ve olayın şokunu yaşadığını söylediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (29)

Nasıl yaniMobil-IOS:

Vicdan azabı hapishaneden beterdir yazık olmuş

33
1
yanıtYanıtla
metin-x:

Vay Gerizekali vay. . . . insan nolur nolmaz diye cocugun oldugu yerde tüfekle oynarmi. . . iste AKP zihniyeti ve kanunlari böyle salaklari birde ödüllendiriyor serbest birakiyor. . . atin hapse gerizekaliliginin bedelini ödesin ))

9
17
yanıtYanıtla
turkMobil-IOS:

offf be kardesim senin zaten alacagin ceza bu vicdan azabindan fazla degildir ama bu ne ihmal be kardesim hic karsinda duran cocuk varken silah temizle yada kontrol etme herneyse yapilirmi?simid kizininmi oglununmu yuzune nasil bakacaksin bu vicdan azabiyla nasil yasayacaksin Allah sabir verin cokta guzel cocukmus Allah rahmet eylesin

20
1
yanıtYanıtla
Kartal:

Gerçekten çok kötü bi durum allah düşmanımın başina vermesin

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

evinde her türlü ateşli silah bulunduran HERKES dedenin durumuna ADAYDIR.

16
0
yanıtYanıtla
pelin:

Nasıl serbest bırakılır yaa ?! Onu serbest bırakanların allah belasını versin ! Elleri kırılır inşallah vicdansızın

2
14
yanıtYanıtla
Çakır:

Bence en büyük cezayı vicdanıyla aldı allah kimseye böyle acı yaşatmasın sonuçta torunu canından bir parça

yanıt16
yanıt0
Samsun:

Pelin manyağı bu ülkede ne Zaman kafanız çalışacak bir insan torununu öldürmek istermi olmuş bir kaza Ada''mın ne kadar üzgün olduğunu görmüyormuşsunuz evet çocukların ortasında silah temizlemek hata ama bilerek bir şey yok

yanıt13
yanıt0
CanoMobil-IOS:

Tamam kazadır eyvallah. Ama be adam silahın ne işi var sende hade var be diye ortalıkta oynuyorsun silahla. Bence tutuklanması lazımdı.

11
4
yanıtYanıtla
corciMobil-ANDROID:

ne güzel dünya be. kazaymış. geç bunları katilsin

1
13
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title