Haberler

"Tüm Kestel Halkını Mitingimize Bekliyoruz"

Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Kestel halkını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Temmuz'da, Gökdere Meydanı'nda gerçekleştirileceği mitinge davet etti.

AK Parti Kestel İlçe Teşkilatı, görkemli bir iftar programına imza attı. Belediyeye ait sosyal tesislerde düzenlenen programa AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Milletvekilleri Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, İsmet Su, Bedrettin Yıldırım, Kestel İlçe Başkanı Mehmet Güler, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, AK Parti il yöneticileri ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı. Programda katılımcılara seslenen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının kendilerini çok üzdüğünü dile getirerek, "Şu günlerde çok fazla duaya ihtiyacımız var. Şu mübarek günlerin hatırına yaşanan sıkıntıların bitmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Türkiye'de son bir yılda sıkıntılı günler yaşandı. Bu yaşatılan sıkıntıların hedefinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı. 10 Ağustos'ta halkımız kendi Cumhurbaşkanı'nı seçmek için sandıklara gidecek, bunu engellemeye çalışan şer güçler ülkemizi kaosa sürüklemek için her şeyi denediler ancak halkımız yine her zaman olduğu gibi gereken cevabı sandıkta verecektir. Biz teşkilatlar olarak tüm gücümüzle Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacağız. Bu sıradan bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Türkiye son 12 yılda büyük bir zihniyet değişimi yaşadı. Bu değişimin sürmesi için çalışacağız. 18 Temmuz Cuma Günü Sayın Başbakanımızı ağırlamanın gururu ve mutluluğunu yaşayacağız. Kestel İlçemiz bize hep destek verdi yine destek vereceğinizi biliyorum. Sizleri de bu gururu paylaşmak üzere o gün Gökdere Meydanı'na bekliyorum. Sonrasında ise 21 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan il iftarımıza da katılımınızı bekliyorum" dedi.

Organizasyona katılan milletvekilleri adına konuşan Bedrettin Yıldırım ise, "Umuyoruz ki bu güzellikler ülkemizde yaşanmaya devam etsin ve ülkemiz acılardan, kötülüklerden uzak olsun. Bu hoşgörü ve barış anlayışı ne yazık ki dünyanın bazı ülkelerinde gösterilmiyor. İşte en yakınlarımızda Suriye'de, Irak'ta, Gazze'de Müslümanlar ciddi manada zulüm görüyorlar. Bugünkü Siyonist İsrail yönetimi Hitler'e rahmet okuttu. Siyonizm'in köklerinde zulüm var ne yazık ki. Bugünkü Netanyahu yönetimi Hitler'e rahmet okutuyor. Şu mübarek günlerin hatırına Allah onları ıslah etsin diyorum ve Yüce Allah'tan İslam coğrafyasında akan kanın ve gözyaşlarının dinmesini diliyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Gökdere Kestel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title