Haberler

Torun Gökçekler'in Satranç Başarısı

ANKARA (İHA) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in torunları Ahmet ile Melih Gökçek, küçük yaşta satrançta elde ettikleri başarı ile adlarından söz ettiriyorlar.

ANKARA (İHA) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in torunları Ahmet ile Melih Gökçek, küçük yaşta satrançta elde ettikleri başarı ile adlarından söz ettiriyorlar. Daha önce çeşitli turnuvalarda şampiyonluklar kazanan Melih Gökçek ile ağabeyinin izinden giden Ahmet Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor Kulübü Takımlar Arası Satranç Turnuvası'nda yine şampiyon oldular.

Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor Kulübü'nün Ankara Büyükşehir Belediyesi Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi'nde düzenlediği satranç turnuvasına, bin sporcunun ön elemesinin ardından başarılı olan 180 öğrenci katıldı. Katılımcı öğrenciler, veliler ve satranç sevenlerin de izlemeye geldiği turnuva tam bir şenlik havasında geçti. Çocuklar, boşta kalan zamanlarında da merkezdeki oyun alanlarında doyasıya eğlendi. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda başarılı olan çocuklara madalyaları törenle verildi. 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı turnuvada 1. masada Melih Gökçek, 2. masada İbrahim Bilge Ulusever, 3. masada Ege Öztürk, 4. masada Mehmet Zahit Ulusever, 5. masada Onat Solak ve 6. masada Ahmet Gökçek şampiyon oldu. Turnuvada Mavi Leoparlar takımı şampiyon olurken, Samanyolu Koleji İbrahim Akıncı İlköğretim Okulu 2. ve Sincan Çocuk Kulübü ise 3.'lüğü kazandı.

Ankara Spor Kulübü yetkilileri, turnuvalar sonucunda kendi yaş kategorisinde dereceye giren sporcuları belirleyerek, 2016 yılında Bakü'de düzenlenecek olan Satranç Olimpiyatları'na katılacak kadroya aday sporcu yetiştirmek hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirttiler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Gökçek Melih Gökçek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title