Haberler

Torun: "Doğum Günlerini Kutladığımız Liderlerimizin İzinde Gece Gündüz Çalışıyoruz"

Bursa’da, AK Parti Kestel teşkilatı, ilçe danışma meclisi toplantısında bir araya geldi.

Bursa'da, AK Parti Kestel teşkilatı, ilçe danışma meclisi toplantısında bir araya geldi.

İlçe binasındaki toplantıya AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İlçe Başkanı Necmettin Ekinci, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Güney, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ödünç, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Torun, toplantıda çalışmaları hakkında teşkilatlarından bilgiler aldı.

Torun, Kestel ilçesinin Bursa açısından önemine vurgu yaparak, "Bütün potansiyelleri ile Bursa'mızın güzide ilçelerinden olan Kestel'e hak ettiği hizmetlerin verilmesi için halkımızla el ele çalışmalarını sürdüren teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Kestel halkı çok şükür ki her seçimde partimize karşı olan güvenini gösterdi. Bizler bundan güç alarak, bugün doğum günlerini kutladığımız kurucu başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun izinde, onlar gibi gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Halkımıza bu güvene layık olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti Ekinci Kestel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title