Haberler

Torul'daki İntihar Girişimine Soruşturma

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Torul ilçesinde dün yapılan Demokrasi Yürüyüşü sırasında gerçekleşen intihar girişimiyle ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Vali Memiş, başta kendisi olmak üzere idari ve adli mercilerdeki hiçbir kamu görevlisinin görevini yaparken insanların onurunu kırıcı ve zedeleyici şekilde davranma lüksüne sahip olmadığını söyledi.

Torul ilçesinde düzenlenen demokrasi yürüyüşü sırasında gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen Y.K isimli bir vatandaşın silahıyla intihar girişiminde bulunduğunu kaydeden Vali Memiş, "Bu önemli bir hadiseydi. Daha sonra konuyu araştırıp incelediğimizde kendisine FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adli süreçte kötü muamele edildiği gerekçesiyle böyle bir eylem yaptığı bilgisi geldi. Soruşturma şuanda devam ediyor" dedi.

"BÜTÜN KAMU GÖREVLİLERİ, İDARİ VE ADLİ MERCİLER HUKUK İÇERİSİNDE HAREKET ETMEK DURUMUNDA"

Sürekli vatandaşların arasında olduklarına vurgu yapan Vali Memiş, "İster idari mercilerde başta ben olmak üzere hiçbir kamu görevlisi, hiçbir adli merci hangi suçtan olursa olsun görevini yaparken insanların onurunu kırıcı ve zedeleyici şekilde davranma lüksüne sahip değil. Asla böyle bir şeye müsaade edemeyiz. Herkes hukuk içerisinde kalmak zorunda. Herkes insanların doğuştan gelen haklarını rencide etmeden hareket etmek zorunda. Bütün kamu görevlileri bu hassasiyetle davranacak. Ancak en ufak bir iddianın üzerine gideceğiz. Bu yapıyı temizleyeceğiz, Gümüşhane'den sileceğiz. Ama bunu yaparken de insanlara hakaret etmeden yapacağız. Suçluysa yargı mercilerine iletilecek. Ama asla insanların onurunu zedelemeden bu işlemleri yapacağız. Hassasiyetle davranacağız. Bu çok önemli bir hadiseydi Torul'da yaşanan olaylar. Bütün kamu görevlileri, idari ve adli merciler hukuk içerisinde hareket etmek durumunda" ifadelerini kullandı.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde 1 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilen demokrasi yürüyüşü sırasında isminin Y.K olduğu öğrenilen şahıs inşaat halinde ki bir binanın üst katına çıkarak elinde "Vatan, millet, bayrak sevgisini emniyette sorgu odasında bıraktım. Bana geri iade edin" yazılı pankartla şakağına silah dayayarak intihara teşebbüs etmişti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Okay Memiş Gümüşhane Torul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title