Haberler

Toru, Projelerini Anlattı

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Toru, STK ziyaretlerinde geleceğe yönelik projelerini anlattı

Sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Toru, Şehit ve Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti.

Şehit ve Gaziler Derneği Şube Başkanı Mehmet Yavuz ve üyelerle sohbet eden milletvekili aday adayı İbrahim Toru, sorunlarını dinledi. Şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden AK Parti Aday Adayı İbrahim Toru, sorun ve talepleri dinledikten sonra geleceğe dönük projelerini anlattı.

Şehit ve Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesinin ziyaretçi defterine duygularını yazan milletvekili aday adayı Toru, "Bu toprakları kanları canları ile koruyan ecdatlarımızın bıraktığı bu onurlu ve huzurlu yaşam diyarını korumak yaşatmak hepimizin görevidir. Çanakkale Zaferi bunun bir örneğidir. Bu topraklar için kardeşçe yaşamak için ecdadımız mirasına sahip çıkacak ve hep yanlarında olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

BİR ZİYARET DE ENGELLİLER DERNEĞİNE

İbrahim Toru, Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesinde Engelliler Derneğini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Şanlıurfa'daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı İbrahim Toru, hayatın her alanında yardım elini uzattığı engelliler unutmadı.

Eyyübiye Engelliler Derneği Başkanı İmam Karadaş ve üyelerle sohbet eden milletvekili aday adayı İbrahim Toru, sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek üyesi Şükrü Demirtaş ise, siyasetçilerin kendilerini ziyaret etmesi ve sorunlarını dinlemelerini önemsediklerini ifade etti. Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, kendi hayatını anlatan 'Geldiğim Yeri Biliyorum' adlı kitabi imzalayarak üyelere hediye etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title