Haberler

Toroslara Büyük Yatırım Yapıldı

Güncelleme:

Başkan Macit Özcan, "İnşallah 1 ay sonra yine bu bölgemizde gerçekleştirdiğimiz yeni otogar hizmete girecek ve Toroslar'da ekonomik hareketlilik biraz daha artacak." dedi.

15 yıllık görev süresince Toroslar Bölgesi'ne, başta çöp sorununun kaldırılması ve altyapı olmak üzere çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Macit Özcan, "İnşallah 1 ay sonra yine bu bölgemizde gerçekleştirdiğimiz yeni otogar hizmete girecek ve Toroslar'da ekonomik hareketlilik biraz daha artacak." dedi.

Toroslar'ın eski ilçelerden ve yerleşim alanlarından birisi olduğunu kaydeden Başkan Macit Özcan, "Daha önce bu bölgede gerçekleşen çarpık yapılaşmanın faturasını maalesef bize ödetmek istiyorlar. Halbuki bizim dönemimizde imara açılan Yenişehir ve Mezitli'nin kuzey bölgelerinde böyle sıkıntılar yaşanmıyor. Çünkü biz buralarda önce altyapıyı yaptık, ardından düzenli yapılaşma kendiliğinden oluştu." dedi.

Aşırı yağışlarda özellikle Sağlık Mahallesi'nde yaşanan sıkıntının kot farkından kaynaklandığını belirten Başkan Macit Özcan, "Toroslar'ın altyapısını tamamen yeniledik. Her yıl taşkınlara sebep olan Çavuşlu Deresi'nin üstünü kapattık. Büyük bir sağlık sorunu yaratan çöp deposunu kapattık ve üzerini piknik alanı haline getirdik. Bölgenin en büyük otogarını Toroslara inşa ettik. Kısacası Toroslara çok büyük yatırımlar yaptık." dedi.

Toroslar Belediyesi'nin 3-4 bin dönüme yakın arsası olduğunu ve bunları satarak iyi gelir elde ettiğini kaydeden Başkan Macit Özcan, "Ancak görüyorsunuz ki, benim Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevde olduğum 15 yıl boyunca, mevcut ilçe belediyesi bir iki tane park dışında Toroslara hiçbir yatırım yapmadı. İnşallah yeni dönemde Şefik Bey ile çok güzel projelere imza atarak, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örnekleri ile Torosları köy görüntüsünden kurtaracağız." dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Macit Özcan ve CHP Toroslar Belediye Başkan adayı Şefik Zengin, Sağlık Mahallesi seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Macit Özcan Toroslar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title