Haberler

Toroslar, Ramazan'ı Karşılamaya Hazır

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

Başkan Tuna, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifin bütün İslam Alemi'ne ve insanlığa hayırlı olmasını diledi. Ramazan ayının feyz ve bereketine kavuşmanın eşsiz mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını ifade eden Tuna, "Ramazan ayı milletçe birbirine bağlılığın güçlendiği, iyilik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının canlandığı bereketli bir aydır. Rahmet mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayı dini açıdan taşıdığı anlamın yanında sosyal olarak tam anlamıyla dayanışma dönemidir. Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Ramazan ayını fırsat bilerek günlük hayatımızda yaşadığımız hataları düzeltmeye çalışmalı, yakın akraba ve komşulardan başlayarak imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmalıyız. Sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Ramazan ayının ülkemize ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diler, Mersinli hemşehrilerimin ve tüm İslam Alemi'nin mübarek Ramazan ayını tebrik ederim" dedi.

Tuna, Toroslar Belediyesi olarak, Ramazan ayı hazırlıklarını da tamamladıklarını kaydetti. Halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını dile getiren Tuna, "Mübarek Ramazan ayının yaklaşması ile beraber ilk olarak ilçemizde bulunan semt pazarları ile somun ekmek ve pide pişirim fırınlarının denetimlerini sıklaştırmış bulunmaktayız. Sağlık anlamında özellikle gıda üretimi yapan imalathanelerin daha hijyenik şartlarda üretim yapmalarına önem veriyoruz. İlçemizdeki tüm camileri düzenli olarak temizliyoruz. Ramazan ayı boyunca tüm ekiplerimiz, mesai gözetmeksizin çalışarak vatandaşımızın hizmetinde olacak. Vatandaşlarımız gıda konusunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırlarsa şikayetlerini ALO 153 Zabıta Şikayet Hattı'na veya belediyemizin 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler" ifadelerini kullandı.

Başkan Tuna, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçede Ramazan ayı boyunca muhtarlıklar aracığıyla belirlenen ihtiyaç sahiplerine gıda yardım paketleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title