Haberler

Toroslar Edaş'tan "Kesinti" Açıklaması

Toroslar EDAŞ, 10.12.2014 ve 11.12.2014 tarihlerinde Adana'da yaşanan elektrik kesintisinin belediye ekiplerinin altyapı çalışması sırasında kepçenin kabloları kopartması yüzünden yaşandığını açıkladı.

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı sağlamayı hedeflediklerini belirten Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

"Bu hedef doğrultusunda; düzenleme ve denetlemeye tabi bir sektörde faaliyet göstermemiz itibariyle mevzuat hükümlerine tam uyum sergilemek ve bu çerçevede operasyonel mükemmellik anlayışımız paralelinde en verimli iş süreçlerini uygulamak temel önceliğimizdir.

09.12.2014 günü saat 23.30 sıralarında Ziyapaşa Bulvarı Atatürk İndirici Merkezinde ilgili belediye tarafından yapılan yer altı çalışması sırasında kepçe müdahalesi sonucunda yeraltı şebekesi kabloları parçalanmış ve buna bağlı olarak da bu kabloları besleyen Atatürk Yüzme Havuzu bitişiğindeki trafo merkezinde yangın meydana gelmiştir. Alo 186 Çağrı Merkezi raporları incelendiğinde arıza bildirimini takiben 10 dakika içinde ekiplerimiz arızaya müdahale etmek üzere sahaya ulaşmış ancak çıkan yangının söndürülmesi ve çalışma ortamının güvenliği sağlandıktan sonra saat 03.30 itibarı ile trafo merkezine girilmiştir. 10.12.2014 saat 05.00 itibarı ile etkilenen 30.000 müşterimiz 24.000'ini alternatif besleme kanalları ile enerjilendirilmiştir. 11.12.2014 saat 06.00 itibariyle de tüm bölgelere enerji verilmiştir.

Bu vesile ile müşterilerimizin kendi süreçleri ile ilgili müşteri ilişkileri kanalıyla şirketimizden bilgi alabileceğini ve siz değerli basın mensuplarının da şirketimizle ilgili her konuda Kurumsal İletişim Müdürlüğümüz ile irtibata geçebileceğini hatırlatırız." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Toroslar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title