Haberler

Toroslar Edaş Esnaf ve Sanayicilerle Buluştu

Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te KÜSGET Sanayi Sitesi ve Gaziantep Esnaf ve Sanayi Odası yönetimleri ile bir dizi toplantıda bir araya geldi.

Toroslar EDAŞ, Gaziantep'te KÜSGET Sanayi Sitesi ve Gaziantep Esnaf ve Sanayi Odası yönetimleri ile bir dizi toplantıda bir araya geldi.

Toplantılara Toroslar EDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Akın Şahin ve bölge yöneticileri katıldı. Düzenlenen toplantıda, Toroslar EDAŞ'ın özelleştirme sonrasında Gaziantep'te sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı sağlamak için gerekli olan operasyon ve AR- GE çalışmalarının yanı sıra yeni enerji taleplerinin karşılanması, şebekenin yenilenmesi ve iyileştirilmesi ile ilgili yatırım faaliyetleri anlatıldı. Toroslar EDAŞ'ın yetkili sorumluluk bölgelerinde kalıcı çözümler üretmek amacıyla bakım ve yatırım planlaması yapılırken yerel paydaşlarla da iletişim sağlanarak bölgenin ihtiyaçlarının da göz önüne alındığı, bölgenin ihtiyaçlarını tespit etmek için yerel yönetim ve paydaşlarla düzenli olarak bir araya gelindiği belirtildi.

Esnaf ve sanayiciler ise, Toroslar EDAŞ'ın yaptığı organizasyonlar neticesinde karşılıklı etkin bir iletişim sağlandığını ve bu buluşma vesilesiyle Toroslar EDAŞ yöneticilerine talep ve önerilerini, sorularını aktarma fırsatı bulduklarını belirterek, pek çok konuda bilgi almaktan memnuniyet duyduklarını, kurumlar arası diyaloğun güçlendiğini, bu anlamda böyle bir örnek organizasyonu gerçekleştiren Toroslar EDAŞ'a teşekkür ettiklerini ifade ettiler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Toroslar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title