Haberler

Toroslar'da Yaz Futbol Okulları Başladı

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz futbol okullarının açılışı gerçekleştirildi.

Güneykent Mahallesi'nde bulunan Anafartalar Spor Kompleksi'nde başlayan futbol okullarının açılış programına Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve futbol okullarına katılan çocuklar ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılışta konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 13 yıllık görev süreleri içerisinde çalışma yol haritalarında bulunan sağlık, eğitim ve gençlik konularına büyük önem verdiklerini kaydetti. Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesi için gençliğin iyi yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizen Tuna, "Millet olarak geleceğe umutla bakabilmemiz için gençliğimizi iyi yetiştirmemiz lazım. Gençlik iyi yetişiyorsa gelecek umutludur. Onun için göreve geldiğimiz günden bu güne kadar önce sporun altyapısını hazırlamak için yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Sadece Mersin bazında değil, Çukurova illeri bazında da en çok spor tesisine sahip olan belediyeyiz, bununla da övünüyoruz" dedi.

Yaz futbol okullarında eğitim alacak gençler arasında hocaların seçeceği yetenekleri öncelikle Toroslar Belediyesporun alt yapısına ardından da Türkiye'nin önde gelen kulüplerine kazandıracaklarını vurgulayan Tuna, "Bu çocuklarımızın içerisinde futbolcu olabilecek, ayağı topa yakışan gençlerimizi hocalarımız belirleyecek ve o çocuklarımızı Toroslar Belediye sporumuzun alt yapısına entegre edeceğiz ve Türk futboluna bu gençlerimizi kazandıracağız. Bu yıl bölgemizde 2 tane çocuğumuz Beşiktaş Kulübü'ne seçildi. İşte bu gençlerimizin içerisinde de inşallah tüm kulüplerimize yetiştirip göndereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Tuna, futbol okullarına katılan gençlere forma verirken, onlarla futbol oynadı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Güneykent Toroslar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title