Haberler

Toroslar'da Park ve Yeşil Alanlara Yaz Bakımı

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, park ve yeşil alanlar ile sosyal tesislerde bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, parkların çim biçme ve ağaç budamaları gerçekleştirilirken, yürüme yolları, kaldırım ve yol kenarları ile blok araları, boş arsalar ve caddelerde bulunan refüjlerde yetişen yabani otlar belli periyotlarda temizlenerek, haşere ve kemirgen canlıların üremeleri engelleniyor.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, amaçlarının vatandaşlara kaliteli ve temiz yaşam alanları sunmak olduğunu belirterek, "Mevsim nedeniyle parkların en yoğun şekilde kullanıldığı bir dönemdeyiz.Bu nedenle, ilçe sınırlarımız içerisindeki mahallelerimiz ile yeşil alan ve parklarımızda temizlik ve bakım çalışmalarına hız verdik. İlçemizi daha modern bir konuma getirmek için yürüttüğümüz bu çalışmalarda vatandaşlarımızın bize desteği de çok önemli. Özellikle yaptığımız hizmetlerin korunmasında kendilerinden destek bekliyoruz" dedi.

12 yılda yaptıkları planlı çalışmalarla ilçedeki yeşil alan miktarını bir milyon 100 bin metrekareye ulaştırdıklarını kaydeden Tuna, hizmet yapmak kadar onu korumanın da önemli olduğunu söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title