Haberler

Toroslar Belediyesinde Bayramlaşma Töreni

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kurban Bayramı öncesindeki son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Toroslar Belediyesi'nin son mesai gününde bayramlaşma töreni gerçekleşti. Başkan Tuna ilk olarak, Makine İkmal, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan personellerle bayramlaştı. Daha sonra idari binada hizmet yapan personellerin bayramını kutlayan Tuna, millet olarak zor günlerden geçtiklerini ve bu zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşılabileceğini vurgulayarak, Kurban Bayramı'nın da buna vesile olacağına inandığını belirtti.

Özveri ile çalışan personeline teşekkür eden Tuna, personellerin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "12 yıldır Toroslarımızı daha yaşanabilir ve daha güzel bir kent yapabilme anlamında birlikte çalışıyoruz. Bizim özellikle sahada koşan, hayallerimizi projeye, projeyi de hayata geçiren çok değerli arkadaşlarımızsınız. Dünkü Toroslar ile bugünkü Toroslar arasındaki farkı herkes görüyor. Biz birlikte hayal ettik, projelendirdik ve sizler de hayata geçirdiniz. 12 yıldır sizlerle çalışmaktan memnunum, Allah sizden razı olsun. Bayramlar, kırgınlıkların, küskünlüklerin sona erdiği, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, mutluluğun ve milli duyguların ön plana çıktığı özel günlerdir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum, ailenizle birlikte ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Hamit Tuna Toroslar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title