Haberler

Toroslar Belediye Başkanı Tuna Açıklaması

"Seçimlerden sonra ilçeye bağlanarak mahalleye dönüşen 32 köy ve 5 beldede hizmet etmeye devam ediyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 30 Mart mahalli seçimlerinden sonra ilçeye bağlanarak mahalleye dönüşen 32 köy ve 5 beldede hizmet etmeye devam ettiklerini bildirdi.

Tuna, yazılı açıklamasında, merkezdeki mahallelerin yanı sıra yayla turizminin yoğun olarak yaşandığı mahallelerde de yol düzenleme, park ve piknik alanlarının bakımıyla çevre düzenleme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Soğucak Mahallesi'ni ziyaret ederek restorasyon, çevre düzenleme ve aydınlatma çalışmaları hakkından yetkililerden bilgi alan Tuna, belediye olarak kültür varlıklarının korunmasına ve turizme kazandırılmasına büyük önem verdiklerini kaydetti.

Soğucak'ta eksik olan asfaltların tespit edildiğini, parkların ve piknik alanlarının bakımını yaptıklarını belirten Tuna, "İlçemizin tarihi kalıntılardan biri olan ve restorasyon çalışmaları devam eden Belenkeşlik Kalesinin çevre düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Başlatılan çalışma sonunda çok güzel bir eseri ortaya çıkartacağız. 30 Mart mahalli seçimlerinden sonra ilçeye bağlanarak mahalleye dönüşen 32 köy ve 5 beldede hizmet etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kulandı.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün yaklaşık 80 kişilik bir ekiple ortaklaşa yürüttüğü hizmetlerle vatandaşların daha nezih ve daha güzel ortamlarda yaşamalarına vesile olmak istediklerini vurgulayan Tuna, daha sonra Gözne Mahallesi'ndeki konserle güreş alanında sürdürdükleri yenileme ve Ayvagediği Mahallesi Sinap mevkindeki yol düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Tuna Hamit Tuna Toroslar Soğucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title