Haberler

Tornavidayla Cinayet İşleyen 4 Sanık İçin Müebbet Hapis Cezası İstendi

Güncelleme:

Aydın'da kullandıkları araçla yavaş gitmeleri uyarısında bulunan Engin Dalar'ın başına tornavida saplayarak öldüren tutuklu 4 zanlı için müebbet hapis cezası stendi.

Aydın'da kendilerine yavaş gitmelerini söyleyen 45 yşındaki Engin Dalar'ın başına tornavida saplayarak öldürmekle suçlanan tutuklu sanıklar 16 yaşındaki H.Ö., 17 yaşındaki M.Ö., 19 yaşındaki Faruk Ö. ve 19 yaşındaki Sevcan B. hakkında iki ayrı iddianame hazırlandı. İkisi yaşı küçük 4 tutuklu hakkında müebbet hapis cezası istendi.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜ DİKKATLİ OLMASI İÇİN UYARDI

Özel bir firmada beton mikseri kullanan, evli ve 2 çocuk babası Engin Dalar, evinin önünde arızalı aracını tamir ederken, sokaktan geçen ve bu sırada yolda bulunan çocukları tehlikeye düşüren aracın sürücüsünü daha dikkatli olması yönünde uyardı.


TORNAVİDAYLA SALDIRDI

İddiaya göre Engin Dalar ile tartışan araçtaki 3 kişi, uzaklaşıp bir süre sonra geri döndü. Araçtan inen 3 kişi, Dalar ile tekrar tartıştı. Tartışma sırasında gruptan biri Dalar'ın arka cebinde bulunan tornavidayı aldı. Bu kişi, Engin Dalar'ın sağ şakağına tornavidayı sapladı. Dalar, kanlar içinde yere yığılınca, şüpheliler araçlarına binerek kaçtı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dalar, 4 gün sonra hayatını kaybetti. Engin Dalar'ı öldürmekle suçlanan 4 kişi ise polis tarafından olaydan 9 gün sonra yakalandı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.


SAVCI MÜEBBET İSTEDİ

Tutuklanan şüpheliler hakkında iki ayrı iddianame hazırlandı. Faruk Ö. ve Sevcan B. hakkında bir iddianame hazırlanırken, yaşlarının 18'den küçük olması nedeniyle M.Ö. ve H. Ö. hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı Çocuk Suçları Bürosunca ayrı bir iddianame hazırlandı. Faruk Ö. ve Sevcan B. hakkında hazırlanan iddianameye göre, sanıkların önce otomobili geri geri sürerek Engin Dalar'a çarptığı, daha sonra otomobilden inerek Dalar'ı tartakladıkları, bu sırada H.Ö.'nün, Engin Dalar'ın elindeki tornavidayı alarak karşıdan fırlattığı belirtildi. İddianamede, Dalar'ın doğrudan tornavida darbesi nedeniyle öldüğü belirtilerek, M.Ö. ve H.Ö.'nün asli fail olduğu, Faruk Ö. ve Sevcan B.'nin 'Ortak iradi hareketle kasten öldürme' suçuna iştirak ettikleri ifade edildi. Sanıklar hakkında müebbet hapis cezası istenen iddianame, Aydın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

ÇOCUKLAR İÇİN DE MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ

Yaşları küçük olan M.Ö. ve H. Ö. hakkında hazırlanan iddianamede de 'Kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istendiği, ancak Çocuk Suçları Bürosu tarafından hazırlanan ve Aydın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamenin henüz değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title