Haberler

Torku Konyaspor'un Deplasmanda 3 Puan Hasreti Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'ye 2 1 yenilen Torku Konyaspor, 7 maçtır deplasmanda 3 puana hasret kaldı Kulüp Basın Sözcüsü Baydar: "Her maça talibiz. İçeride dışarıda fark etmez. Hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda her şeyi yapacağız"

MUHAMMED BOZTEPE - Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Torku Konyaspor, geçen sezon 4, bu sezon da 3 maç olmak üzere 7 maçtır deplasmanda 3 puan kazanamadı.

Süper Lig'e geçen yıl çıkan ve ligde kalmayı başaran Torku Konyaspor, bu sezon "UEFA" hedefiyle lige başladı. Geçen seneki kadrosundan yıldız oyuncuları bünyesinde tutan yeşil-beyazlılar, önemli oyuncuları da takıma kazandırdı.

Alexander Hleb, Ciprian Marica ve Gabriel Torje gibi "yıldız" futbolcularla iç sahada 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu'nda taraftarın önüne çıkan Konya ekibi, sahasında bu sezon oynadığı maçlarda yenilmedi. Torku Konyaspor, kendi evinde gösterdiği başarıyı ise deplasmanlara yansıtamadı.

Süper Lig'de deplasmanda en son galibiyetini geçen sezonun 26. haftasında Bursaspor karşısında elde eden yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından oynadığı 7 karşılaşmada 3 puana ulaşamadı. Torku Konyaspor, deplasmanda 4 beraberlik, 3 yenilgiyle 4 puan elde etti.

Son yaptığı Fenerbahçe maçına bu şansızlığı sona erdirme adına çıkan Torku Konyaspor, 2-1 yenilginin ardından 3 puan hedefini bir sonraki deplasman olan Kasımpaşa maçına bıraktı.

"Hedefimize ulaşacağız"

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıktıklarını söyledi.

Takımın, her maçta oyun anlamında üstüne yeni şeyler koyarak yoluna devam ettiğini dile getiren Baydar, son 4 sezonun en iyi lig başlangıcını yaptıklarını kaydetti.

Çok iyi mücadele ettiklerini, sahada futbolun gerektirdiği her şeyi yaptıklarını anlatan Baydar, "Ancak bir türlü deplasmanda istediğimiz 3 puanı elde edemiyoruz. Takımımız çalışmaya devam ediyor. Her maça talibiz. İçeride, dışarıda fark etmez. Hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda her şeyi yapacağız" dedi.

Baydar, milli maç arasının ardından İstanbul Başakşehir ile sahalarında karşılaşacaklarını belirterek, daha sonra Kasımpaşa deplasmanına gideceklerini söyledi. Baydar, "Her iki maçta da hedefimiz 3 puan. İnşallah hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Torku Konyaspor'un geçen sezonun son 4 ile bu sezonun ilk 3 deplasmanında yaptığı maçlar ve sonuçları şöyle:

28  ANTALYASPOR AŞ 1-1 TORKU KONYASPOR 30 ÇAYKUR RİZESPOR AŞ 3-1 TORKU KONYASPOR 32 KARDEMİR KARABÜKSPOR 2-2 TORKU KONYASPOR 34 ESKİŞEHİRSPOR 1-1 TORKU KONYASPOR 1 ESKİŞEHİRSPOR 2-1 TORKU KONYASPOR 3 SİVASSPOR 0-0 TORKU KONYASPOR 5 FENERBAHÇE  2-1 TORKU KONYASPOR - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Torku Konyaspor Ahmet Baydar Fenerbahçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title