Haberler

Torku Konyaspor'dan Yılmaz Vural'a Tepki

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, yeşil beyazlı ekibin küme düştüğü 2011-2012 sezonunda görev yapan teknik direktör Yılmaz Vural'ın alacaklarını faiziyle birlikte talep etmesine tepki göstererek, "Sayın Vural'ın düşürdüğü bir takımdan kalan"...

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, yeşil beyazlı ekibin küme düştüğü 2011-2012 sezonunda görev yapan teknik direktör Yılmaz Vural'ın alacaklarını faiziyle birlikte talep etmesine tepki göstererek, "Sayın Vural'ın düşürdüğü bir takımdan kalan alacaklarının faizlerini talep etmesini ve uzlaşmacı bir tavır göstermemesini esefle karşılıyoruz" dedi.

Torku Konyaspor'un resmi internet sitesinde yönetim kurulu üyeleri adına yapılan yazılı açıklamada takımın küme düştüğü 2011-202 sezonunda teknik direktör olarak görev yapan isimlerden biri olan Ziya Doğan'ın kalan alacaklarının yüzde 50'sini almadığına vurgu yapıldı. Ziya Doğan'a bu konuda teşekkür eden yönetim kurulu üyeleri, sadece 11 hafta görevde kalan teknik direktör Yılmaz Vural'ın sözleşmesi Euro üzerinden olmasına rağmen alacaklarının yüksek tutarları bulan faizini bile talep etmesini üzüntü ile karşıladıklarını bildirdi.

Açıklamada Yılmaz Vural'ın uzlaşmaya yanaşmadığı belirtirilirken şu görüşlere yer verildi:

"Yılmaz Vural ile yapılan görüşmede büyük bir borç yükü ile düşen takımımızın Süper Lig'e çıkması ile yeniden var olma gayretlerine karşılık sözleşmesinden kalan bedelin ödenmesi noktasında yapılan görüşmede sadece anapara değil faizlerini de talep etmesi ve uzlaşmaya yanaşmaması Torku Konyaspor Yönetim Kurulu olarak bizleri üzmüş ve her zaman Türk futbolunda Milli Takım ve İstanbul Takımlarından teklif beklentisi içerisinde olduğu herkes tarafından bilinen Yılmaz Vural'ın durumunu ortaya koymuştur. Sayın Vural'ın düşürdüğü bir takımdan kalan alacaklarının faizlerini talep etmesini ve uzlaşmacı bir tavır göstermemesini esefle karşılıyor, konuyu Türk futbol kamuoyu ile paylaşmayı gereklilik olarak algılıyoruz"

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, sezon başladan önce geçmiş dönemden kalan borcunu ödemek için teknik direktör Yılmaz Vural ile görüşme yaptıklarını anlattı. Dağlı, "Daha önceki yönetim Yılmaz Vural ile 11 maç için 350 bin Euro'ya anlaşmış. Bu paranın 110 bin Euro ödenmiş. Geri kalan 240 bin Euro'yu ödemek için göreşme yapıldı. Ancak o dönemde kulubün borcu bulunduğu futbolcular bile ana parayı almayı kabul ederken Yılmaz Vural anlaşmaya yanaşmadı. Alacağını faizi ile birlikte talep etti." dedi.

MKY FOTOĞRAF - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Yılmaz Vural Ziya Doğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title