Haberler

Torku Konyaspor'da Devir Teslim

Güncelleme:

Torku Konyaspor'da Basın sözcülüğü görevine getirilen Ahmet Baydar, görevi Güven Öten'den devraldı. Kulüp binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Güven Öten, 10 yıl önce yeşil-beyazlı takımda yönetici olarak görev almaya başladığını ve 3 dönem basın sözcülüğü görevini yürüttüğünü hatırlattı.

2 Nisan'da yapılan olağan genel kurul sonrası başkan yardımcısı olarak kulüpte görev yapacağını kaydeden Öten, başarılar dileyerek basın sözcülüğü görevini Ahmet Baydar'a devretti. Ahmet Baydar konuşmasında, Güven Öten'e teşekkür ederek, bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Basın sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçında son dakikada gelen golle aldıkları bir puanın ligde aldıkları en değerli puanlardan bir tanesi olduğunu kaydetti. Deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçına da değinen Baydar, "Önümüzde çok önemli maçlar var. Çaykur Rizespor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Buradan alınacak 1 puan da çok önemli. Daha sonra Akhisar Belediyespor ile iç sahada, Kardemir Karabükspor ile deplasmanda ve Kayserispor ile yine iç sahada oynadıktan sonra ligin kapanış maçı için Eskişehir'e gideceğiz. Son haftaya kalmadan toplayacağımız puanlarla üst sıralarda kalacağız" dedi. Ahmet Baydar, gelecek dönem için en önemli konuların şirketleşme ve yeni stat olacağını ifade ederek, "Şirketleşmek için yeni adımlar atacağız ve Konya Valimiz Muammer Erol bey ile bir görüşmemiz oldu. Amatör branşlara da ağırlık verip Konyalıların bu branşlara ilgi ve alakasının çekilmesini, futboldaki fanatizm ve şiddetin bir nebze de olsa aşağılara çekilmesi noktasında amatör branşlara ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Yeni dönemde yeni stadımızda maçlarımızı oynayacağız. Buradaki çalışmalar tamamlanmak üzere. Burada 20 tane locamız var. Çok fazla bir rakam değil. Konya'da birçok büyük şirketimiz var. Bu locaların verilebileceğini düşünüyoruz" diye konuştu. Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Konya stadında bu sezon e-bilet uygulamasının yapılmayacağını sözlerine ekledi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Ahmet Baydar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title