Haberler

Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor Maçında 3 Puan Hedefliyor

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra futbolcular antrenmana saha içerisine kurulan istasyonlarda yapılan koordinasyon ve çabukluk çalışması ile devam etti. İdman çift kale maçla sona erdi. Antrenmana tedavilerine devam edilen Uğur İnceman, Benjamin Fuchs ve Ciprian Marica ile ayağındaki rahatsızlık nedeniyle MR çektiren Vedat Bora katılmazken, Ömer Ali Şahiner takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Torku Konyasporlu savunma oyuncusu Selim Ay, 6 haftadır yenilmediklerini vurgulayarak, "Güzel bir çıkışımız var. İnşallah bunu devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde zorlu bir Akhisar Belediyespor maçı var. İçeride taraftarımızın desteği ile yeneceğimiz bir maç. Bu çıkışımızı galibiyetle devam ettirip daha iyi sıralarda olmak istiyoruz" dedi.

Uzun aradan sonra Gaziantepspor maçıyla tekrar formaya kavuşan Selim Ay, "Zaman zaman herkes yedek kalabiliyor. Benim için alışılmış bir durum değildi. Dört senedir ilk defa bu sene yedek kalıyorum. Ama herkesin zor durumu olur. Ben bireysel bakmamaya çalışıyorum. Takımımız 6 haftadır çıkışta. Hocam bana forma şansı verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bu hafta da yine benim oynadığım maçta yine yenilmedik ve serimizi sürdürdük. Kimin oynadığı çok önemli değil, takımın başarısı önemli. Şu anda kim girerse girsin o çarkın içine hocanın istediğini yapmaya çalışıyor" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Torku Konyaspor Tatlıcak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title