Haberler

    Torku Konyaspor 1-0 Trabzonspor ( Maç Özeti )

    Süper Lig'de Konyaspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmanın özetini Eurosport Türkiye aracılığıyla izleyebilirsiniz.

    Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk eden Torku Konyaspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

    Maçta Konyaspor'un golü Gabriel Torje'nin vuruşunda topa ters bir dokunuş yapan Jose Bosingwa'dan geldi.

    Maçtan dakikalar

    5' - İlk atak Konyaspor'dan - Hızlı gelişen Torku Konyaspor atağında sol kanattan topla birlikte ceza sahasına giren Rangelov ortasını yapıyor ancak altıpas içerisinde Hakan Arıkan topu rahatlıkla kontrol etti.

    32' - Sakatlık ve gergin anlar - Ali Çamdalı ve Salih Dursun çarpıştı ve Ali'nin yüzünde bir kanama oldu. Sağlık görevlileri Ali'ye müdahale ederken Konyasporlu futbolcularla Özer Hurmacı arasında bir tartışma başladı. Ali hastaneye gönderildikten sonra Özer ve Ali Turan sarı kart gördüler.

    42' - Medjani çok net! - Sol kanattan Özer'in ortasında tüm savunma ön direğe koştu. Topun indiği yerde tek başına kalan Medjani, gelişine vurdu. Ama çok kötü vurdu ve top dışarı gitti.

    45' - BU KAÇMAZ! - Konuk takım hızlı geldi ve Fatih'in havalandırdığı topta ofsayttan kurtulan Medjani topu indirdi, bekledi ve yerden vuruşunu yaptı. Top direğin yanından dışarı gitti.

    İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

    MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    68' - DİREK - Sağdan gelen ortada Deniz'in kafa vuruşu yan direkten döndü.

    73' - GOOLLL! - Bir süredir ataklarını sıklaştıran Konyaspor, sağ kanattan geldi. Kenan'ın pasında sağ çaprazda topla buluşan Torje, yerden sert vurdu. Bosingwa'nın küçük bir teması olan top yön değiştirdi ve Konyaspor 1-0 öne geçti.

    Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Torku Konyaspor, Trabzonspor'u 1-0 yenip 3 puanı aldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Torku Konyaspor Trabzonspor Eurosport Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title