Haberler

Torium'da Nostalji Rüzgarı Estirdi

Güncelleme:

Gönül Yazar, Yeliz, Sibel Tüzün ve Seyyal Taner hem şarkılarıyla nostalji rüzgarı estirdi hem de hayranlarının sorularını cevapladı.

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, "Dünden Bugüne Parlayan Yıldızlar Torium'da" etkinliği ile geçmişe özlem duyan misafirlerine unutamayacakları bir haftasonu yaşattı. Etkinlik kapsamında sevdikleri sanatçılarla biraraya gelen Torium ziyaretçileri, eski şarkılarla hem eğlendi hem de nostalji yaşadı.

'Geçmiş Bahar Mimozaları' ve 'Bir Zamanlar' programlarının yapımcısı ve sunucusu, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük Türkçe pop müzik arşivine sahip Hakan Eren moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik, Seyyal Taner, Yeliz, Sibel Tüzün, Levent Tülek ve Gönül Yazar'ın unutulmaz şarkıları ve renkli sohbetleri ile sona erdi. Etkinliğin son haftasında Torium ziyaretçileriyle buluşan ünlü sanatçılar sevilen şarkılarının yanısıra gerçekleştirdikleri samimi sohbetlerle de keyifli anlar yaşattı.

Atina'da düzenlenen 2006 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden ve 11. olan Sibel Tüzün, Türkiye'nin Eurovisiona katılmama kararıyla ile ilgili hayranlarından gelen sorulara samimi yanıtlar verdi. Türkiye'de Eurovision'un askerlik gibi yapılması zorunlu kabul edilen bir görev olarak algılandığını belirten Tüzün "Biz Eurovision'u milli bir mücadele gibi görüyoruz. Halbuki ben Eurovision'a katılmayı doğru bulmuyorum. O etkinliği bir festival gibi düşünmek gerekiyor. Ben katıldım ve boyumun ölçüsünü aldım" dedi. Konuyla ilgili olarak Seyyal Taner ise "Bence Eurovision'a katılmalıyız. Katılmazsak kültür, müzik ve sanat politikamız eksik kalır. Türk müziği unutulur. Beni yollasalar hemen giderim" diye konuştu.

Taş bebek lakaplı yılların eskitemediği sanatçı Gönül Yazar, Türkiye'de sevdiğiniz sanatçılar var mı sorusuna, Türkiye'de bir kendimi bir de Teoman'ı çok beğeniyorum diyerek yanıt verdi. Teoman'ın inanılmaz bir şarkıcı olduğunu belirten Yazar "Teoman'la çalışmayı ve düet yapmayı çok istiyorum" dedi.

Etkinlik süresince açık olan ve walkmanden eski kasetlere, abaküsten bel çantasına kadar geçmişte herkesin yaşamına dokunan 30 parçanın sergilendiği "70'lerden Günümüze" sergisi ise ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seyyal Taner Sibel Tüzün Gönül Yazar Torium Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title