Haberler

Torbalı, Seferihisar ve Bornova'nın Bir Bölümünde Su Kesintisi

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in bazı bölgelerinde planlı olarak su kesintisi yapılacağını bildirdi.

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir'in bazı bölgelerinde planlı olarak su kesintisi yapılacağını bildirdi.

İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Torbalı, Seferihisar ve Bornova'nın bir bölümünde trafo ve pano yenilemeleri nedeniyle su kesintileri yaşanacağını açıkladı. Yapılan açıklamada şunları kaydedildi:

"İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı'nın kuzey batısında yer alan kuyularda trafo ve pano yenilemesi yapılacağından 20 Nisan Pazartesi günü 08.00 ile 17.00 saatleri arasında ilçenin Cumhuriyet, Ertuğrul, Alpkent, Yedieylül ve Torbalı mahallerinde su kesintisi yapacak.Seferihisar ilçesi Akarca Su Deposu'nda vana değişimi yapılacağından 21 Nisan Salı günü 07.00 ile 17.00 saatleri arasında Hıdırlık ve Tepecik mahallerine su verilemeyecek. Ayrıca Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Bornova Hacılarkırı Caddesi'nde içme suyu hattıyla kesişmesi nedeniyle yapılacak çalışmalar kapsamında 21 Nisan Salı günü saat 10.00 ile 22 Nisan Çarşamba günü 02.00 saatleri arasında Bornova ilçesinin Doğanlar, Kemalpaşa, Yeşilçam, Gürpınar ve Ümit mahallelerinde su kesinti programı uygulanacak." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seferihisar Bornova Torbalı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title