Haberler

Torbalı'da Nüfus 8 Ayda 16 Bin Kişi Arttı (2)

BELEDİYE BAŞKANI: İLÇEYİ YARINA HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez, nüfus artışından kaynaklı sorunları çözmeye ve ilçeyi yarına hazırlamaya çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

"2014 yılında 150 bin nüfusla seçim yaptık. Bugün nüfus 173 bin. Torbalı çok hızlı büyüyen, gelişen bir ilçe. Ulaşım imkanları arttı. Bir yanda otoban, diğer yanda İZBAN, öbür tarafta demiryolu ile Denizli ve Aydın bağlantısı, eski İzmir- Aydın asfaltı, havalimanı yanımızda. Bu konum önemli bir avantaj. Tarım ve sanayinin gelişmiş olması cazibe merkezi olmasında etkili. Herkesin eli iş tutuyor. Türkiye'de bu kadar hızlı büyüyen bir başka ilçe yok. Ben Torbalı'yı, Kocaeli'nin ilçesi olan Gebze'ye benzetiyorum. Torbalı'da işsizlik yok. Sosyal barış var. Nüfus artışından kaynaklı sorunları çözmeye çalışıyoruz. Belediye olarak geç kalmış sorunları çözüyoruz. Bugünü yaşatmaya ve ilçeyi yarına hazırlamaya çalışıyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı Aydın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title