Haberler

Torbalı'da Engelli Çocuklara Tablet Dağıtımı

Güncelleme:

Torbalı Belediyesi, bir rehabilitasyon merkezindeki engelli vatandaşlara tablet bilgisayar hediye etti.

Belediye Başkanı Yaşar Görmez, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde organize edilen Uçurtma Şenliği'ne katılan 20 yarışmacıya tablet bilgisayar sözü verdiğini, bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirtti.

Kanunla yerel yönetimlere engellilere yönelik hizmetler konusunda zorunluluklar getirildiğine dikkat çeken Görmez, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sadece kanunun verdiği zorunluluklar yetmez, gönüllülük de gerekiyor. Bu işin başına halden anlayan ve engellilerin durumunu daha iyi bilen insanları getirerek engellilerin sorunları çözülebilir. Biz de belediyemizde buna önem veriyoruz. Eğitim, sosyal ve günlük hayatta da elimizden geldiği kadar destek olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Şu an bu salonda tabletlerini alan çocuklarımızın eminim ki yarın meslekleriyle ilgili kurdukları hayalleri gerçek olacak." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Fethi Yaşar Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title