Haberler

Torbalı'da Bereketli Ramazan Sokağı

Torbalı Belediyesi tarafından kurulan Ramazan sokağı, sokak’ta bulunan esnaf ve vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Torbalı Belediyesi tarafından kurulan Ramazan sokağı, sokak'ta bulunan esnaf ve vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Torbalı Belediyesi tarafından ilçede kurulan Ramazan sokağı, eski Ramazan ruhunu yeniden yaşatıyor. Çeşitli gösterilerin yapıldığı, çocuk oyun alanlarının kurulduğu, geleneksel lezzetlerin sunulduğu alan, esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi topladı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ramazan sokağı etkinliklerinin önemsediğini belirterek, "Ramazan sokağı tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkmak amacıyla ve bunları gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla düzenliyoruz" dedi.

Vatandaşların katılımlarından ve yoğun ilgilerinden oldukça memnun olduklarını belirten Başkan Görmez, "Ramazan Sokağı, Ramazan aylarında eğlence kültürünün bir parçası olarak tertip edilmektedir. Yapılan bu etkinliklerde insanlarımız hem bir araya gelerek kaynaşma ve birliktelik oluşturuyorlar, hem de çocuklarımız var olan kültürel değerlerini yaşayarak öğreniyorlar. Bizler, bu değerlerin daha iyi anlaşılması ve Ramazan aylarının güzel bir akşamla geçirilmesi için ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada çocuklarımız çok daha güzel vakit geçirirlerken, aileleri de farklı bir atmosfer yaşama fırsatı buluyorlar" ifadelerini kullandı.

Sadık İleri Bulvarı'nda kurulan Ramazan sokağı'nda, Ramazan ayı boyunca etkinlikler devam edecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title