Haberler

Elazığ'da Torbacılara Özel Harekatlı Baskın: 11 Gözaltı

Güncelleme:

Elazığ'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik şafak vakti özel harekat timlerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik çalışma yaptı. 4 ay süren çalışmada uyuşturucu madde satarken tespit edilen şüphelerin bulunduğu 16 adrese Özel Harekat Timlerinin de bulunduğu 150 polisle eş zamanlı baskın yapıldı. Baskında 11 şüpheli gözaltına alındı. Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere KOM Şubesine götürüldü.

Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyon kapsamında şuana kadar toplamda 35 kilo esrar ile bin 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği öğrenildi. Operasyonda bağlantılı olarak daha öncede 5 kişinin yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüpheli sayısının artması bekleniyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title