Haberler

Torba Yasa'da Avantaj Süresi Uzatıldı

Su borcu olanlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkânı sunan 6736 sayılı Torba Yasa başvurularının 25 Kasım Cuma gününe kadar uzatıldığı belirtildi.

Su borcu olanlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkanı sunan 6736 sayılı Torba Yasa başvurularının 25 Kasım Cuma gününe kadar uzatıldığı belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, su borcu olanlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkanı sunan 6736 sayılı Torba Yasa başvurularının 25 Kasım Cuma gününe kadar uzatıldığını açıkladı. Sebahattin Belik, "SASKİ olarak su borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın başvurularını almaya devam ediyoruz. Borçlu abonelerimiz yasa ile beraber faiz yükünden kurtuluyor. Ayrıca borçları taksitle ödeme kolaylığı da sağlanıyor" diye konuştu.

SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, "Yasa ile su borcu olan vatandaşların 30 Haziran 2016 tarihi ve öncesinde birikmiş borçları yeniden yapılandırılıyor. Yasa kapsamında faizlerde siliniyor. Yasa ile ayrıca borcu olan vatandaşlara borçlarını 2 ayda bir ödenmek üzere 18 aya kadar taksitlendirme kolaylığı da sağlanıyor. Başvuru süresi uzatıldı. Torba Yasa'nın avantajlarından faydalanmak için borçlu abonelerimizin 25 Kasım Cuma gününe kadar mutlaka başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca SASKİ Genel Müdürlük binamıza Cumartesi günleri de başvuru yapılabilir. Vatandaşlarımız (0264) 888 22 32 nolu telefonu arayarak konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirler" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title