Haberler

Toprak: Avcılar'da Herkesi Memnun Edecek Kentsel Dönüşüm Yapacağız

Avcılar'da işadamları ile bir araya gelen Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ilçede uzun süreden bu yana gündemde bulunan kentsel dönüşüm çalışmalarına değinirken halkı dışlamadan, onları göç ettirmeyen, ellerindeki toprakları alıp başka yere gecekondu yaptırmadan çözüm üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Avcılar'da işadamları ile bir araya gelen Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ilçede uzun süreden bu yana gündemde bulunan kentsel dönüşüm çalışmalarına değinirken halkı dışlamadan, onları göç ettirmeyen, ellerindeki toprakları alıp başka yere gecekondu yaptırmadan çözüm üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Başkan Handan Toprak, belediyenin çeşitli alanlardaki çalışmaları hakkında bilgi verirken Avcılar'ın bir tarafı Küçükçekmece Gölü'ne, diğeri Marmara Denizi'ne bakan dünyanın nadir yerlerinden olduğunu, 10 mahallesinde de bunlardan birisine baktığını anlattı. Toprak, Avcılar'da bugüne kadar doğru dürüst kent planı önüne konulmadan bir kentleşme yapıldığını belirtirken, plansız yere imar planı yapmak veya eksik olanları revize ederek kentsel dönüşüme geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Handan Toprak Avcılar Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title