Haberler

Toplum Destekli Polisten Esnaf ve Vatandaşlara Uyarı

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde vatandaşlara ve esnafa evden, işyerinden, otodan hırsızlık, dolandırıcılık ve sahte para olaylarını içeren broşürler dağıtıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde vatandaşlara ve esnafa evden, işyerinden, otodan hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve sahte para olaylarını içeren broşürler dağıtıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, satış yapan esnafa sahte para kalemi dağıtıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülmekte olan "Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler Projesi" kapsamında, vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla pazartesi pazarında stant açtı. Polis vatandaşları evden, işyerinden, otodan hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, sahte para olayları ile ilgili bilgilendirerek, broşürler dağıttı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, pazar esnafına ise kendilerine verilen paranın sahte olup olmadığını anlamaları için 300 adet sahte para kalemi dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title