Haberler

Toplum Destekli Polislerden Babalar Günü Ziyareti

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ‘Babalar Günü Haftası’ olması nedeniyle Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Şehit Polis Memuru Ali Polat' ın ailesini ziyaret etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli 'Babalar Günü Haftası' olması nedeniyle Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Şehit Polis Memuru Ali Polat' ın ailesini ziyaret etti.

Huzurevinde yaşayan tüm vatandaşlarımızı tek tek dolaşan Toplum Destekli Polisler huzurevi sakinlerinin Babalar Gününü kutladı. Huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ederek onlara daima yanlarında olduklarını ve iyi dileklerini iletti.

Huzurevi sakinleri böyle bir faaliyetin kendilerini onurlandırdığını, yaşama şevkini artırdığını, hatırlanmış olmanın kendilerini sevindirdiğini ifade etti. Ayrıca huzurevi sakinleri karanfil ve hediyeler için İl Emniyet Müdürümüz ve tüm personeline ayrı ayrı teşekkürlerini bildirdi.

Trafik kazasında şehit olan Polis Memuru Ali Polat' ın ailesini ziyaret eden Toplum Destekli Polisler şehidin babası Fevzi Polat' ın Babalar Gününü kutladı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri şehidin ailesi ile sohbet ederek her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını söyledi. Şehit ailesi olarak unutulmamanın kendilerini onurlandırdığını söyleyen şehit ailesi memnuniyetlerini ifade ederek Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babalar Günü Gaziantep Ali Polat Yerel Haberler

title