Haberler

Toplu Sünnet Kayıtları Pazartesi Başlıyor

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği iş birliğiyle her yıl yapılan toplu sünnet kayıtlarının 20 Nisan Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği iş birliğiyle her yıl yapılan toplu sünnet kayıtlarının 20 Nisan Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 26'ncısı düzenlenecek geleneksel toplu sünnet sünnet töreninin kayıtları, 20 Nisan Pazartesi günü başlayacak.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, çocuklarının nüfus cüzdanlarının fotokopisi, ikametgah ilmühaberleri ve çocuklarının beden ve ayakkabı numaralarıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Hayat Ağacı Derneği'nde kayıt yaptırabilecek.

Belediye Başkanı Sami Aydın, sünnet şöleninde bu yıl yaklaşık 350 çocuğu sünnet ettirmeyi planladıklarını belirterek, "Kayıtların tamamlanmasının ardından sünnet olacak çocukların kıyafet ve ayakkabıları 21 Temmuz'da Gıda Bankası'ndan dağıtılacak. Sünnet Şöleni ise 24 Temmuz Cuma günü saat 18.00'de 4 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek" ifadesini kullandı.

Sünnet şöleni için kayıt yaptıran ailelerin çocuklarının, kendilerine verilen randevu günlerine göre 27 Temmuz'dan itibaren hastane ortamında sünnet olacağını aktaran Aydın, sünnet şöleni için katkı sağlayan sağlık kurumlarına teşekkür etti.

Kayıtların 3 Haziran'a kadar kadar devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title