Haberler

Toplu Düğün Töreninde 48 Çift Muradına Erdi

Bağcılar belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 19. Toplu Düğün Programı'nda 48 çift dünya evine girdi. Belediyenin Engelliler Sarayı'nda düzenlenen törende çiftlerin nikahlarını Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kıydı. Ev eşyalarının hayırseverler tarafından karşılandığı törende Çağırıcı, çiftlere mutluluklar diledi. Bağcılar Belediyesi'nin 19 yıldır düzenlediği evlilik şölenlerinde şu ana kadar ihtiyaç sahibi toplam 848 çiftin evliliklerini gerçekleştirilmiş oldu.

Toplu nikah töreni Fatih Camii İmam-Hatibi Bünyamin Topçuoğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı mutlu bir gün daha yaşadıklarını belirterek, "Toplu evlilik törenini Olimpik Spor Salonu'n'da şölen havasında kutlamak istiyorduk. Ancak Karaman'daki maden ocağındaki kaza sebebiyle çiftlerimizin nikahlarını burada gerçekleştiriyoruz. Karaman'daki kardeşlerimizin de bir an önce sağ salim ailelerine kavuşmalarını temenni ediyoruz" dedi.

NİKAHLARI BAŞKAN ÇAĞIRICI KIYDI

Başkan Çağırıcı konuşmasının ardından Necla Koç ile Tayfun Toraman çiftinin nikahını kıydı. Nikahta çiftlerin şahitliğini Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve işadamı Zühtü Cerit yaptı. Çağırıcı'nın kıydığı  nikahta ise gelin Canan Ünal ile damat Yunus Emre Akçagöz'ün şahitliğini AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, AK Parti eski İlçe Başkanı Necati Karaman ile AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı yaptı.

EV EŞYALARINI HAYIRSEVERLER KARŞILADI

Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonucu maddi durumu iyi olmayan çiftler belirleniyor. Ardından çiftlerin gelinlik, damatlık dahil çeyiz ihtiyaçları da Bağcılar Belediyesi tarafından karşılanıyor. Çiftlere çeyiz olarak iki çekyat, iki halı, çamaşır makinesi, buzdolabı, ütü, porselen yemek ve çatal kaşık takımı, elektrikli süpürge, fırın, bardak, tencere ve çaydanlık seti hediye edildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Ak Parti Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere tren indirimi yüzde kaç, bedava mı? 31 Mart Seçim günü marketler açık mı/kapalı mı? 30 Mart 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 30 Mart İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mart Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mart seçim günü düğün yasak mı, kına, nişan yasak mı? 31 Mart seçim günü AVM'ler kafeler, açık mı? 30 Mart Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Mart İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mart Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Mart Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title