Haberler

Toplantı Salonunda Ayrıcalığı, Flatofis Toplantı Hizmetleri'nde Yaşayın

Ulusal ve uluslararası firmaların ihtiyaçlarına yönelik ofis ve toplantı salonu hizmetini, detaylara önem vererek sunmasıyla, sürekli kendini yenileyen teknolojik alt yapısı ve günümüz ihtiyaçlarını gözlemleyerek ilerlemesiyle fark yaratmaya devam ediyor.

Ulusal ve uluslararası firmaların ihtiyaçlarına yönelik ofis ve toplantı salonu hizmetini, detaylara önem vererek sunmasıyla, sürekli kendini yenileyen teknolojik alt yapısı ve günümüz ihtiyaçlarını gözlemleyerek ilerlemesiyle fark yaratmaya devam ediyor.

958 m2 kurulu alanda 8 farklı kiralanabilir toplantı salonu ile 5 kişiden 60 kişiye kadar eğitim, seminer, konferans ve dönemsel toplantılarınız, birbirinden ferah, modern tasarımlı ve güçlü teknik donanıma sahip toplantı - eğitim salonlarında keyifli ve verimli hale geliyor. Yaratıcı board oyunlarıyla, kreatif çalışmalar içeren toplantılara ev sahipliği yapan IQ Toplantı Salonu, focus gruplar, işe alım görüşmeleri ve mülakatlar için tek taraflı aynalı camla kamufle edilmiş gözlem odalı Fener Toplantı Salonu, TV Yayını – DVD, konferans hizmeti, özel ses sistemi, projeksiyon cihazı, yazılabilir mıknatıslı cam duvar, aydınlatma ve havalandırma sistemleriyle Boğaziçi, Eyüp, Sütlüce, Hasköy, Balat ve Ayvansaray Toplantı Salonları, 100 m2 fuaye alanı ve özellikle sigara kullanan katılımcıların bina dışına çıkmasına gerek kalmadan kullanabileceği açık alanda hizmet veren Botanik Bahçesiyle toplantınızı verimli hale getirecek detaylara cevap veriyor.

Tüm salonlarının, toplantıların etkinliğini artıracak bütün detaylar düşünülerek hazırlandığı FLATOFİS Toplantı Hizmetleri'nde, toplantınız süresince çeşitli çay ve kahve servisinin yanı sıra tatlı, tuzlu kurabiye ikramları, özellikle öğle yemeklerinden sonra oluşan rehaveti engellemek amacıyla sürpriz ikramlar servis ediliyor. Yoğun toplantı ve eğitim temponuzda sizleri bir nebze rahatlatabilmek ve nefes alabilmek için oluşturulmuş botanik bahçesinde ara verebilir, dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranlar, kafeler, oyun alanları, market, bay – bayan kuaförü, eczane ve perakende alanları sayesinde bina dışına çıkmaya gerek olmadan her türlü ihtiyacınızı asfalt konseptli food court alanında karşılayabilirsiniz. Bu özel ayrıcalıklardan yararlanarak toplantılarınızı keyifli hale getirmek için Flatofis Toplantı Hizmetlerini hemen arayın…

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Hasköy Eyüp Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title