Haberler

Topçular'da İftar Coşkusu

Topçular Mahallesi sakinleri, Eyüp Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında buluştu.

Topçular Mahallesi sakinleri, Eyüp Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında buluştu.

Eyüp Belediyesi, her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programlarında mahalle sakinlerini iftar sofralarında bir araya getiriyor. Bu etkinlik bir yandan paylaşmanın güzelliğini gözler önüne sererken, bir yandan da mahalle kültürünün en güzel yönlerinden biri olan komşuluk ilişkilerinin de canlı tutulmasını sağlıyor. İftar sofralarında bir araya gelen genç yaşlı tüm mahalle sakinleri, oruçlarını birlik beraberlik içerisinde açmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyorlar.

Şehit Kubilay Sokağı üzerine kurulan iftar sofrasında Topçular Mahallesi sakinleri de birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da katılımıyla düzenlenen Topçular Mahalle İftarı'nda vatandaşlar kendilerine ikram edilen sıcak yemeklerle oruçlarını açtılar. Başkan Aydın'ın iftar sofrasının kurulduğu alana girişinde Karagöz-Hacivat gösterisi seyreden çocuklar, Eyüp'te tüm yıl boyunca düzenlediği birbirinden güzel ve eğlenceli etkinliklerle kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, iftar sofralarında dahi kendilerini unutmayan Başkan amcalarını alkışlayarak teşekkür ettiler.

İftar öncesi Başkan Remzi Aydın, masaları dolaşarak tek tek vatandaşları selamladı. Vatandaşlar, kendileri için büyük bir titizlikle hazırlanmış iftar sofraları sebebiyle, hatırlarını sormak için yanlarına gelen Başkan Aydın'a teşekkür ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Aydın Eyüp Yerel Haberler

title