Haberler

Topbaş'tan Esenler BelediyesineÖdül

Güncelleme:

Esenler Belediyesi, İSMEK'e verdiği desteklerden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından ödüllendirildi.

Sanata ve meslek eğitimine her zaman destek veren Esenler Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK)'nın 18. eğitim yılının açılış töreninde İSMEK'e verdiği katkı sebebiyle ödüle layık görüldü. Yeni eğitim döneminin heyecanını İstanbullularla paylaşan İSMEK'in açılış töreninde; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve eşi Özleyiş Topbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Esenler Belediye Başkan Vekili Faruk Aydın ile bazı ilçe belediye başkanları, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin Topal da hazır bulundu. Bakırköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen programa sanat, siyaset ve iş dünyasının yanı sıra binlerce İSMEK kursiyeri ve İstanbullu da yoğun ilgi gösterdi.

YENİ BİR REKOR

Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2013-2014 eğitim döneminde 230 bin öğrenci ile yeni bir rekora imza atılacağını belirterek, İstanbul'un 38 ilçesinde ve 235 kurs merkezinde, 250 branşta ücretsiz eğitim veren İSMEK'ten gurur duyduğunu söyledi.

ESENLER'E ÖDÜL

Protokol konuşmalarının ardından Başkan Topbaş, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu adına Belediye Başkan Vekili Faruk Aydın'a İSMEK'e verdikleri destek ve İSMEK ile yaptıkları işbirliklerinden dolayı İSMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan kristal vazo ile bir plâket takdim etti. İSMEK'e destek veren diğer İstanbul ilçe belediye başkanlarının da ödüllendirildiği tören, Anadolu Ateşi Dans Grubu'nun performansının ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özleyiş Topbaş Kadir Topbaş Faruk Aydın Esenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title