Haberler

Topbaş, Makam Minibüsünü Kendisi Kullandı

İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Küçükçekmece'de önce Zeminaltı Otoparkı ve Pazar Yeri Çevre Düzenlemesi temel atma törenine, ardından da Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı temel atma törenine katıldı.

İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Küçükçekmece'de önce Zeminaltı Otoparkı ve Pazar Yeri Çevre Düzenlemesi temel atma törenine, ardından da Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı temel atma törenine katıldı. Temel atma törenleri, Küçükçekmece'nin yeni Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile eski belediye başkanı Aziz Yeniay'ı bir araya geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın da hazır bulunduğu törenlere, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya alçılı ayağı ile katıldı.

ÖNCE OTOPARK VE PAZAR YERİ İÇİN TEMEL ATTI

Fevziçakmak Mahallesi'nde gerçekleşen Zeminaltı Otoparkı ve Pazar Yeri Çevre Düzenlemesi temel atma töreninde konuşan Kadir Topbaş, Küçükçekmece'ye bugüne kadar 1 milyar 965 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti. Topbaş, "Temelini attığımız 24 bin metrekarelik bu park, çevresindeki rekreasyon alanlarıyla 40 bin metrekarelik buluşma alanı olacak. 7'den 70'e herkese hitap edecek bu alanda haftanın 2 günü de her türlü altyapısı olan modern bir pazar kurulacak diye konuştu.

Konuşmasının sonunda yatırımın müteahhidini kürsüye davet eden Topbaş, 2016 yılının sonunda bitirilmesi planlanan yatırımın süresi için pazarlık yaptı ve projenin 30 Ağustos 2016 tarihinde, Zafer Bayramı'nda bitirilmesini istedi.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ İŞTE BUDUR"

Tören sırasında, engelli eşine akülü araba isteyen bir vatandaşa, doktor raporu olması halinde akülü araç verileceğini belirten Topbaş, "Değerli kardeşlerim, başkanlık böyle bir şey. Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlık sistemi diyor ya, bu... Anında karar verirsin, uygularsın. Notere gerek var mı Çünkü biz verdiğimiz sözleri tutarız. Sizlere de sandıkta hesabımızı veririz dedi.

Topbaş, daha sonra, çocuklarla birlikte butona basarak temele ilk harcı koydu.

KÜÇÜKÇEKMECE'YE YENİ ŞEHİR PARKI...

Topbaş, buradaki törenden sonra Menekşe semtine geçerek, Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı temel atma törenine katıldı.

Kadir Topbaş, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere değinerek, Genel seçim Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir seçim. Yerel yönetici olarak isteriz ki, istikrarlı bir ortam oluşsun, bozulmasın ki yatırım ve hizmetlerimiz devam etsin. İlçedeki yeşil alan miktarı 3 milyon metrekareyi aştı diye konuştu.

Konuşmasının sonunda projenin müteahhidini sahneye davet eden Topbaş, süre pazarlığı yaparak, 30 Haziran 2016 tarihinde bitirilecek çevre düzenlemesinin 23 Nisan 2016 tarihindeki Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yetiştirilmesini istedi. Topbaş, temel atma törenini yine çocuklarla birlikte butona basarak yaptı.

TOPBAŞ DİREKSİYON BAŞINDA

Temel atma törenlerinin ardından, Topbaş, siyah makam minibüsünün başına geçerek direksiyona oturdu. Minibüsü süren Topbaş, bir yandan da vatandaşları selamladı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Kadir Topbaş Yusuf Temel İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title