Haberler

Topbaş Kendilerine Format Atarlar

Haber-kamera Ezgi ÇAPA İstanbulDHA İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultanbeyli Gölet Çevre Düzenlemesi, Su Oyunları Gösteri Merkezi, Spor ve Sosyal Tesisler'in açılış törenine katıldı.

Haber-kamera Ezgi ÇAPA İstanbulDHA İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultanbeyli Gölet Çevre Düzenlemesi, Su Oyunları Gösteri Merkezi, Spor ve Sosyal Tesisler'in açılış törenine katıldı. Gölet alanında toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Topbaş, Sultanbeyli'ye 2019 yılında metro geleceği vaadinde bulunarak Sultanbeyli metrosunu, açık konuşayım, 2019 sonrasında alacaktık ama başkan geldi bastırdı. 'Senin dönemin bitmeden buraya metro gelsin' dedi. Madenler mevkiinden Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Sabiha Gökçen'e giden hatla özellikle Madenler ve Samandıra'dan merkeze gelecek metroyu 2019'a yetiştireceğiz inşallah. Sultanbeylili kardeşlerim buraya geldiğinizde, 'burada bir metro olur' diye düşünür müydünüz Buradan bindiğiniz zaman Taksim'e, Atatürk Havaalanı'na, Kartal'a hatta Marmaray'la Ankara'ya, yurt dışınaö diye konuştu.

VATANDAŞLAR GÖLETE ÜCRETSİZ SEFERLERLE TAŞINACAK Kurdele kesimi sırasında Sultanbeyli Göleti'ne ücretsiz ring seferleri düzenleneceğini müjdeleyen Topbaş, 'Bugün 200 bin metrekareyi kapsayan bir gölet projesi olarak önümüze konan projeyi hayata geçirdik. Buraya 31 trilyon yatırım yaptık. Güzelliği yansıtsın, diye yetişkin ağaçlar diktik. Daha yapacak çok işimiz varö dedi.

'BİZ NE YAPTIK, HİÇ PARA ETMEDİ' DİYECEKLER

Kendisini dinleyen vatandaşlara 30 Mart'a kadar diğer ilçe ve illerde yaşayan tanıdık ve akrabalarını aramaları önerisinde bulunan Topbaş, konuşmasına şöyle devam etti ' 'Gün bu gündür' diyerek bu seçimin farklı bir şekilde sonuçlanması için, birilerinin kendilerini gözden geçirmesine fırsat verecek şekilde, yaptıkları hataları görerek 'ya biz ne yaptık, ne kadar manipülasyon yaptık, neler söyledik ama para etmedi' dedirtmek sizin elinizde. Ondan sonra hizaya gelir, kendilerine çeki düzen verir, milletin değerleriyle örtüşecek, milletin gönlünde yer tutacak yeni bir siyaset olgusu oluşturmaya çalışırlar. Yani yeni teknoloji tabiriyle kendilerine format atarlar. Kendilerini hizaya çekerler. Millet olarak bunu siz yaparsanız. Sizin vereceğiniz oy, herkesi tekrar bir düşünceye sevk edecek, yaptıkları yanına kar kalmış olmayacak. 'Biz ne yaptık, hiç para etmedi' diyecekler.

ENGELLİ VATANDAŞA YARDIM

Konuşmasının ardından açılış kurdelesini kesen Topbaş, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mevlüt Bulut'a kendisini sahne önünden izleyen engelli bir vatandaşa yardımcı olması talimatında bulundu. Sultanbeyli'nde oturan Mehruze Keleş 29 yaşındaki engelli kızı Pınar'ın, evin çatısına çıkıp hava alabilmesi için yardım talebinde bulundu. Topbaş da Mevlüt Bulut'tan, bu isteğin yerine getirilebilmesi için asansör sistemine benzer bir çalışma yapılmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Sultanbeyli Sancaktepe Çekmeköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title